Top Local Places

Musikk i Bodø domkirke

Torvgaten 12, Bodø, Norway
Lutheran Church

Description

ad

Musikkavdelings kontorer ligger i Prinsens gate 113 B (3.etasje).

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

England Brooks starter gospelkor i Bodø - og kanskje blir domkirka hjemmebane!? Vi gleder oss over enda flere gode krefter i kormiljøet!

facebook.com

Disse flotte musikerne blir å høre på gudstjeneste i domkirka kl 1815 i anledning samisk nasjonaldag! Velkommen! (Psst: Deilig kveldsmat etter gudstjenesten, med reinkjøtt og gode greier).

facebook.com

Vi anbefaler barneforestillingen «Du store mamelukk» i Stormen i dag. Aspirantkor 2 og 3 fra Domkirkens sangskole deltar!

facebook.com

facebook.com

Orgelresitasjon ved Henrik Bechstrøm i domkirka kl 13, lørdag 16.desember. Nydelig orgelmusikk av Franck, Bach og Messiaen.

facebook.com

Kirkens bymisjon inntar Bodø domkirke med Gatas evangelium førstkommende lørdag. Velkommen til en annerledes, men dypt meningsfull forestilling ved inngangen til adventstida.

facebook.com

Bodø domkirke onsdag 20. desember kl 18.00. Tradisjon tro synger Bodø domkirkes sangskole julen inn. Alle korene er med, både hver for seg og sammen. Alle kor bidrar dessuten med solister fra egne rekker og med seg har de som alltid et fantastisk band. Her er det duket for ekte julestemning! Publikum vil få høre kjente og kjære julesanger for både store og små, og vi inviterer til menighetssang på noen av de mest kjente julesalmene. Medvirkende: Barnegospelkoret/aspirantkor 1, Aspirantguttekoret, Aspirantkor 2, Aspirantkor 3 Guttekoret, Jentekoret og Ungdomskoret. Forhåndssalg av billetter i Stormen og på Stormen.no Billettsalg i døra på konsertdagen fra kl. 17.00

facebook.com

Velkommen til årets Nattjazzkonsert 22. desember kl. 22.00. I år er det byens egen jazztrompeter Tore Johansen som er hovedartist i Domkorets nattjazz. Sammen med et knippe håndplukkede jazzmusikere vil vi denne gangen presentere et program dominert av Tores egne vokalkomposisjoner. Noe er helt nyskrevet, mens andre låter har du kanskje til og med hørt før! Vi kan love en swingende og stemningsfull inngang til julehøytiden! Medvirkende: Bodø Domkor, Tore Johansen, Bodø Rhythm Group, Ola Kvernberg (fiolin), Ellen Andrea Wang (bass), Roger Johansen (trommer), Mattias Ståhl (vibrafon), England Brooks og Hanna Nydal (vokal). Dirigent: Gro Bergrabb

facebook.com

facebook.com

Allehelgenssøndag er en spesiell dag for mange. Vakker musikk til trøst og ettertanke i domkirka - velkommen hit søndag kveld, med Bodø kammerkor og Bjørn Andor Drage.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz