Top Local Places

Scrap'n Joy

Nordmoveien 6, Bjerkvik, Norway
Shopping/retail

Description

ad

Her blir det solgt garn, scrappingutstyr, gaveartikler og masse annet spennende ting. Det vil og bli kaffesalg. En riktig flott butikk for oss jenter, og også menn som vil ha en spesiell gave til sin kjære. Velkommen skal dere være :) Butikken arrangerer strikkekafé hver torsdag fra 17:00- 21:00 med 10% avslag på varer som blir solgt i det tidsrommet. På høst og vinter vil det bli tema-kveld en torsdag i måneden.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Strikketreff

Strikketreff
facebook.com

Timeline Photos

Dette er noe av det folk har bidratt med til guttene jeg etterlyste varme klær til. Tusen takk til alle dere med medmenneskelighet og hjertevarme. ❤

Timeline Photos
facebook.com

Lær deg å strikke sokker! - Kreative Idéer

Lester får man aldri for mange av. ☺

facebook.com

Kjære medmennesker. Godt nytt år! Jula er kommet og gått, nå er vi inne i et nytt år. I dag fikk jeg vite at på Gratangen Turiststasjon er det kommet 24 mindreårige gutter i alderen 10 - 15 år. De er asylsøkere uten foreldre eller andre familiemedlemmer her i Norge. Med unntak av to som er brødre. De er som barn flest, men har en tragisk bakgrunn som våre barn er forskånet fra. De har vært på flukt og har kanskje mistet familiemedlemmer underveis. Nå har de havnet her i iskalde Norge. Det har vært veldig kaldt i det siste og selv vi som er vant med kulda har frosset i disse dagene. Kan jeg appellere til at vi viser disse barna litt omsorg ved å strikke gode varme plagg til dem? Jeg gir 20 % avslag på garn til de som stiller opp på dette. Jeg tar i mot ferdig strikkede plagg, samler dette opp og tar kontakt med en representant for stedet når vi har ferdig en "pakke". Det er fullt mulig å bruke restegarn også. Det kan gi mange fine resultat. De trenger gensere, votter, luer, skjerf, halser og lester. Dette er barn som setter stor pris på det de får. De vil også gjerne "arve" klær som er pent brukt. Alt fra innerst til ytterst. Har noen gamle akebrett, ski og lignende så taes dette også imot med stor takk. Dette må organiseres på en litt annen måte siden jeg ikke har lagringsplass til det. Ta gjerne kontakt og fortell hva du kan bidra med, så skal jeg videreformidle. 😊 Jeg håper på stor respons, siden vi er en bygd med et godt samhold. ❤️ Nå skal jeg starte på mitt første bidrag: tova mariusvotter. God helg alle sammen.

facebook.com

Strikkeoppskrifter

Oppskrifter til prosjektet Strikk for livet.

facebook.com

Quiz

NEAR Scrap'n Joy