Top Local Places

Saltvik Mek As

Storfjellveien, Bjerkvik, Norway
Industrials

Description

ad

Saltvik Mek AS er lokalisert til 8530 Bjerkvik, og utfører alt innen stål og metallarbeider. Vi produserer også den anerkjente Saltvikplogen som opprinnelig ble utviklet av gründeren Kristian Saltvik.
Våre ansatte er høyt kvalifiserte, utfører grundig og solid arbeid til fordel for deg som kunde.

Vi er kjent for å være en problemløser for kunder som har noen ordentlige utfordringer. For ordens skyld så sier vi ikke problemer, vi sier utfordringer, nettopp fordi det finnes ikke problemer, bare utfordringer og løsninger!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Saltvik Mek As's post

Saltvik Mek AS gjør det igjen, og lanserer to "nye" ploger. Vi har bygget ny og høyere vinge på FDA-type, slik at vi kan tilby også dette til våre kunder. Vingen er bygget på prinsippet til DA-type og kaster veldig godt! Plogen med denne vingen vil i ettertid få betegnelsen FDAH-type. Vi har lagt til H, som står for "Høy vinge". Så har vi F-type med fjærende skjær, eller "Ettergivende skjær" som vi har valgt å kalle det. Denne får betegnelsen FE-type. Ettergivende skjær har vi blitt forespurt av utallige kunder, og vi er derfor meget stolte over å kunne tilby dette på F-type. Med disse to "nye" Flerbruksplogene på markedet, tar vi et enda sterkere grep i å være verdensledende i utvikling av innovative snøploger! Disse to nye modellene vil bli lansert på Demodagen 17 februar på Ljøsheim. Velkommen til demodag og lansering! Saltvikplogen® -brøyter vei!

Photos from Saltvik Mek As's post
facebook.com

Børre Andersen As

Vi deler en liten videosnutt fra Børre Andersen AS :-) Sjåfør Tormund Thomassen er svært fornøyd med vår SDA-280 :-) Saltvikplogen® -brøyter vei!

facebook.com

Photos from Saltvik Mek As's post

Vi minner på demodagen på Ljøsheim den 17 februar sammen med Lena Maskin og Tokvam. Suksessen fortsetter, velkommen! We remind you about the "Demo day" at Ljøsheim on the 17'th of February, together with Lena Maskin and Tokvam. The success continues, welcome!

Photos from Saltvik Mek As's post
facebook.com

Snart gjør vi det igjen! Saltvikplogen -brøyter vei! Soon we will do it again! The Saltvikplough -making the way!

facebook.com

Saltvik Mek As's cover photo

Saltvik Mek As's cover photo
facebook.com

Teaser Saltvikplogen® V-290

En liten teaser av Saltvikplogen® V-type, filmet med telefonkamera den 27.01.16. Veien hadde 20 cm snø, og ble åpnet først. Denne filmen kommer senere når vi får inn kameraet som dere ser i vinduet på traktoren. Legg merke til lengden på utkastet fra vi åpnet veien. Saltvikplogen® -brøyter vei!

Teaser Saltvikplogen® V-290
facebook.com

NRK Troms

Vi i Saltvik Mek AS gleder oss til Brøyt i vei begynner igjen :-) Foran MAN'en er det en eldre Saltvikplogen® DA-280, i sitt rette element. Denne plogen er av Kristian Saltvik sin produksjon, og den fungerer som bare det! :-) Introen er fra Kaperdalen på Senja hvor Adolfsen Maskin AS brøyter. Det blir spennende å se om vår nye F-type også har fått plass i programmet... :-) Saltvikplogen® -brøyter vei! We in Saltvik Mek AS are looking forward to “Brøyt i vei” begins :-) In the front of the MAN is an older Saltvikplough® DA-280, in its right element. This plough is from Kristian Saltvik production, and it is working very well! :-) The intro is from Kaperdalen at the island of Senja, where Adolfsen Machine is cleaning the roads. It will be interesting to see if our new F-type also has earned a place in the program… :-) Saltvikplough® -is making the way!

facebook.com

Quiz

NEAR Saltvik Mek As