Top Local Places

Fossekleiva kultursenter og Berger museum

Bergerveien 2b, Berger i Vestfold, Norway
History Museum

Description

ad

Besøk Berger museums hjemmesider: www.bergermuseum.no Besøk Berger museums hjemmesider: www.bergermuseum.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Yoga med Margot Antonina Pianowska. Kr 100,- - vipps eller kontant på stedet.

facebook.com

Inger Garborg Amundsen og Steinar Kaarstein jobber med en installasjon under sin atelierperiode, og denne dagen inviterer til publikum med til å støpe hender av silikon.

facebook.com

Søndag 11.februar vil Inger Garborg Amundsen og Steinar Kaarstein være tilstede i Fossekleiva. De arbeider med en installasjon, og inviterer publikum til å være med å støpe hender i silikon til denne ;-) Kom og prøv noe nytt! Det blir også Morgenyoga med Margot Antonina Pianowska kl.10.30. Café Jebsen er åpen fra kl.11-19 som vanlig hele uka (unntatt mandag).

facebook.com

facebook.com

Velkommen til yoga med Margot Antonina Pianowska. Kr 100,- vipps og kontant på stedet.

facebook.com

Romantikk!

facebook.com

Amund Maarud besøkte Fossekleiva med «Buicken» ifjor sommer, samen med bl.a. Lars Saabye Chrsitensen og Knut Reiersrud. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Å høre Amund Maarud solo er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når mannen fra Skogbygda går i ett med gitaren og gir alt. Gå ikke glipp av av Maarud helt aleine! Billettbestilling: post@fossekleiva.no Billettpris kr.200,- www.amundmaarud.com

facebook.com

Utstilling og Performance BRUCE/LIAVAAG/HELLE er gjestekunstnere med Atelierperiode ved Fossekleiva. De vil sette sammen skulptur, videoinstallasjon og performance til en helhetlig opplevelse. Prosjektet skal også vises i Kyoto, Japan senere denne våren. Veronica Bruce (f. 1989, Oslo) er billedkunstner, dansekunstner og koreograf. Ingrid Liavaag (f. 1988, Arendal) er skuespiller og kunstner. Sive Hamilton Helle (f. 1989, Oslo) er filmkunstner.

facebook.com

Velkommen til yoga med Margot Antonina Pianowska. Kr.100,- vipps og kontant på stedet.

facebook.com

Dette er beretningen om Christian Stejskals pilegrimsferd til fots fra sin fødeby Wien, via Jeruslalem til den hellige byen Aksum i Etiopia. Underveis på denne turen møtte han «Zabaleenerne», Kairos uoffisielle kristne søppelarbeidere i det såkalte «Garbage city». Etter å ha avsluttet sin pilegrimsferd til Aksum, flyttet han inn i Søppelbyen der han bodde sammen med «Zabaleenerne» samtidig som han livnærte seg som fiolinist ved operaen i Kairo. Velkommen til beretningen om en helt spesiell reise! http://www.christianstejskal.com Billetter kr.100,- Billettbestilling: post@fossekleiva.no

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Fossekleiva kultursenter og Berger museum