Top Local Places

Allsang Alta

, Alta, Norway
Community Organization

Description

ad

Allsang Alta er et litt annerledes organisert kor for alle i Alta og omegn som liker å synge sammen med andre- uten å måtte møte på øving "hver torsdag" :) Allsang Alta er et litt annerledes organisert kor for alle i Alta og omegn som liker å synge sammen med andre.

Organisasjonen ble dannet som en "spin-off" fra Norges Korforbund sine regionale prosjekter;
ABBA for damer (2009)
Michael Jackson (2011)
Funky Music (2014)

Siden korforbundet ikke kjører storprosjekter hvert år, ønsket vi å få til egne prosjektkor i "dødperiodene"- og slik ble Allsang Alta "født"!

Første storprosjekt vi gjennomførte i egen regi, var Simon & Garfunkel (2012), i samarbeid med Alta Kammerkor og Skjervøykoret.

Senere år har vi hatt prosjektene

Oh Yeah! Borealisfest med Kjetil Linnes (2015)
Gospel Borealis (2016)

og på disse prosjektene har vi også hatt gleden av å ha med sangere fra en større omengn, i en radius fra Nordkapp til Loppa.

Vi har i tillegg ulike prosjekter og arrangementer gjennom året; julesang/julebukk, allsang med bålkaffe og andre opptredener.

Alle våre aktiviteter organiseres på facebook- med unntak av årsmøtet som skjer ved fysisk oppmøte. Årsmøtet fungerer også som en idemyldringsarena for kommende prosjekter.

For prosjekter som vedtas gjennomført, opprettes det en “event” på facebook der alle som ønsker det kan melde seg på. Påmelding skjer ved at man trykker “delta” på eventen. Vær oppmerksom på at påmelding er bindende. Så snart du har betalt deltakeravgift til prosjektet, blir du invitert til en egen facebook-gruppe der du får tilgang til alt av nødvendig informasjon og øvemateriell: mp3-filer, tekster, noter mm.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Norges Korforbund

Alta Prosjektkor har hatt flere samarbeidsprosjekter. Her legges ved en videosnutt fra et samarbeidsprosjekt mellom flere av Altas kor, og blant andre Frode Fjellheim (har skrevet musikken til Disneys "Frozen"). Nå starter snart nytt prosjekt! Ser dette gøy ut? Kom på kick-off på Barila 6.september! Helt uforpliktende! Se link til kick-off lenger ned på siden ☺️ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=467865647049949&id=125602900844563

Norges Korforbund
facebook.com

I løpet av helga kommer informasjon om nytt prosjekt! Stay tuned 🎶🤩

facebook.com

I kveld klokka 22.20 på NRK1! Eurovision for kor 🎉🎶 Norge er med!

I kveld klokka 22.20 på NRK1!
Eurovision for kor 🎉🎶
Norge er med!
facebook.com

Styret i Alta Prosjektkor planlegger nå nytt prosjekt, som vil ha oppstart høsten 2019, dersom det er nok påmeldte. Temaet vi ser for oss er denne gangen filmmusikk. Jammen et bredt tema, tenker du kansksje, og du har helt rett! Der finnes fantastisk mye bra filmmusikk. Det vi ønsker nå, er å kartlegge interessen også utenfor medlemsmassen vår. Vi vet at der er mange som går med en liten korspire i magen, som enda ikke har tatt steget ut :) Hos oss er alle velkomne. Du trenger ikke være verken solist eller ha korerfaring, det eneste vi ønsker er sangglede!! :) Prisen vil være rundt samme som ved tidligere prosjekter, 1600,-, som da inkluderer medlemsskap i Alta Prosjektkor og Norges korforbund (det vil også være studentrabatt). Denne meningsmålingen er ikke bindende for noen ting, men vi spør: Tror du at du vil melde deg på dette prosjektet? :)

facebook.com

En herlig bukett av gledespredende damer, som i går framførte en fantastisk konsert! 🎶 En hyllest til nordnorsk visetradisjon og de flotte artistan som syng med nordnorsk dialekt ♥️ Vi har det bra flott i landsdelen våres, med både mørket og lyset og fjellet og fjordan. Femti damer sørget for godt trøkk 😉 Følg med her på siden, så vil det komme informasjon om nytt prosjekt til høsten 🤗

En herlig bukett av gledespredende damer, som i går framførte en fantastisk konsert! 🎶 En hyllest til nordnorsk visetradisjon og de flotte artistan som syng med nordnorsk dialekt ♥️
Vi har det bra flott i landsdelen våres, med både mørket og lyset og fjellet og fjordan.
Femti damer sørget for godt trøkk 😉
Følg med her på siden, så vil det komme informasjon om nytt prosjekt til høsten 🤗
facebook.com

🎶🎉🎶 Vinnere av konsertbilletter er:

🎶🎉🎶 Vinnere av konsertbilletter er:
facebook.com

Alta Prosjektkor

facebook.com

KONKURRANSE: I forbindelse med prosjektet "Nordnorsk Aften" kjører vi en konkurranse der du kan vinne billetter til konsert. Konserten framføres i Øksfjord 29.mars, og i Alta 30.mars. Vi trekker to vinnere som får to billetter hver. Du velger selv hvilken av konsertene du vil ha billett til :) Det du må gjøre for å være med i trekningen er å tagge den du ønsker å ta med deg på konsert, under denne posten :) Vi blir veldig glade for likes og delinger 🤩 Trekning søndag 24.mars.

facebook.com

Alta Prosjektkor's cover photo

Alta Prosjektkor's cover photo
facebook.com

Hei alle sammen! Nå jobber vi for fullt med alt som skjer i kulissene bak et prosjekt :) Hvis du har lyst å være med, men ikke har meldt deg på, så er det ikke for sent! Gå inn på eventen "Korprosjekt Nordnorsk Aften), trykk "skal", betal inn prosjektprisen, og så er du med! :) :) :) PRIS: Deltakerkontingent for prosjektet er kr 1.600,- Dette inkluderer medlemsskap i Alta Prosjektkor for hele sesongen 2018/2019, samt medlemsskap i Norges Korforbund. Studentrabattert kontingent er kr. 1000, inkludert medlemsskap i Alta Prosjektkor. Betaling til kontonummer 4910.15.15809 (merk med ditt navn). Vi har satt betalingsfrist til 20.oktober, men håper de som skal være med vil betale så fort som mulig. Etterhvert som prosjektprisen er betalt, vil dere legges til i en hemmelig gruppe, der informasjon og øvemateriell legges ut. Gruppen er nettopp oppretta, så de som allerede har betalt vil legges til snart :) Vi gleder oss skikkelig til prosjektstart! Velkommen til alle nye medlemmer :)

facebook.com

Alta Prosjektkor

Alta Prosjektkor
facebook.com

Allsang Alta var så heldig å få være med på den siste jam-session på Barila, sammen med Postgaarden musikk! Vi kosa oss masse! ✌🎶🎉😁 Foto: Einar Leinonen

Allsang Alta var så heldig å få være med på den siste jam-session på Barila, sammen med Postgaarden musikk! Vi kosa oss masse! ✌🎶🎉😁 Foto: Einar Leinonen
facebook.com

Quiz

NEAR Allsang Alta

Hjemmeluft Alta

Alta, Norway
Landmark & Historical Place