Top Local Places

Deltion College - Transport & Logistiek

Mozartlaan 15, Zwolle, Netherlands
School

Description

ad

Facebook pagina, van de afdeling Transport en Logistiek van het Deltion College te Zwolle

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vandaag waren de 3e jaars Managers Transport & Logistiek te gast op Windesheim! De studenten kregen daar o.a. van oud MTL student Mark Lokhorst (& medestudenten) en hogeschool docenten Jens de Craen & Terrence Bos voorlichting over de logistieke vervolgopleidingsmogelijkheden op de hogeschool. Naast voorlichting werden studenten uitgedaagd in een tweetal workshops! In deze workshops stonden de thema's LEAN & (technische) innovaties centraal! Het was een zeer geslaagde ochtend!

facebook.com

Doe jij een niveau 4 opleiding en overweeg je om door te studeren dan is dit bericht voor jou!

facebook.com

In het kader van logistiek komt o.a. Cycloon op 17 april langs op het evenement sociaal & duurzaam ondernemen!

facebook.com

Vanmiddag waren de 2e jaars Manager Transport & Logistiek op bezoek bij de provincie Overijssel. Op het provinciehuis in Zwolle, ervaarden de studenten hoe het is om beslissingen te nemen op provinciaal niveau. Het was een hele geslaagde middag!

facebook.com

Trots op onze MTL student Jesper Claassen die met zijn 'projectteam' bestaande uit zowel Duitse als Nederlandse studenten een internationale logistiek vakwedstrijd wist te winnen. Daarnaast ook nog een mooie 2e plek voor onze deelnemende logistiek medewerker studenten!

facebook.com

Op uitnodiging van de vader van één van onze leerlingen, gingen de eerstejaars MTL leerlingen vandaag op bezoek bij Oldenburger Fritom. De studenten werden ontvangen door Frans Andeweg & Marienus van der Laan. Zij gaven een uitgebreide bedrijfspresentatie en namen de studenten vervolgens mee door de verschillende afdelingen in het warehouse. Na een voortreffelijke lunch kregen alle leerlingen een prachtig miniatuur vliegtuig en een boek over Oldenburger. Tot slot bezochten we een warehouse waar producten worden verladen voor één van de klanten. Het was een hele geslaagde dag, waarin we opnieuw hebben gezien dat het in de logisiek niet louter en alleen om transport en warehousing gaat maar dat het toevoegen van waarde aan producten en het aanbieden van extra services nog veel belangrijker is. Wij willen Oldenburger graag bedanken voor het mogelijk maken van deze dag!

facebook.com

Goed onderwijs maken we samen! Op verschillende plekken op het Deltion College wordt nagedacht over het onderwijs van de (nabije) toekomst. Dit denken is niet alleen weggelegd voor docenten maar ook voor studenten! Wil jij net als enkele van onze docenten een baanbreker zijn? Meld je dan aan voor de onderstaande bijeenkomst! #baanbrekers

facebook.com

Aanstaande vrijdag & zaterdag slaan we onze deuren wijd open, om jou! o.a. kennis te laten maken met onze logistieke en transport opleidingen. De opleidingen beroepsgoederen chauffeur en manager transport en logistiek, hebben speciale voorlichtingsrondes waarbij leerlingen en docenten je meer vertellen over de inhoud van onze opleidingen. Bij de logistiek medewerkers, teamleiders en supervisors kun je beneden in het magazijn in gesprek met docenten over alles wat die opleidingen jou te bieden hebben. Naast voorlichting, kun je ook op een interactieve manier met ons kennismaken. Rij bijvoorbeeld eens in onze vrachtwagen en/of hedtrucksimulator of organiseer eens het transport van diverse benodigdheden voor een evenement! Zien we je dit weekend? Je vind ons in gebouw groen!

facebook.com

In 2017 mochten we samen met studenten en het bedrijfsleven, een goed jaar beleven! We zien uit naar wat 2018 iedereen gaat brengen. Een goed uiteinde toegewenst!

facebook.com

Met warme chocomel en lekkere 'broodjes', hebben we gisteren samen met onze studenten 2017 al afgesloten. De komende twee weken mag iedereen genieten van een heerlijke kerstvakantie om er zo op 8 januari weer fris tegen aan te kunnen gaan! Namens het team transport & logistiek: Fijne Feestdagen toegewenst! 🎄🎋🎁

facebook.com

Onze studenten zijn blij met de medewerkers van het STIP!

facebook.com

Op dinsdag 19 december, waren een aantal 1e, 2e en 3e jaars MTL studenten op bezoek bij het distributiecentrum van Office Depot in Zwolle. De studenten kregen een meer dan interessante presentatie en rondleiding van Marco Talamini. Ze maakten kennis met (voor hen) nieuwe logistieke systemen en mochten zelfs een aantal handelingen zelf uitvoeren. Een mooie afsluiting van een jaar vol prachtige, leerzame en blikveld verbredende excursies. Alle partners die hun deuren voor ons open hebben open geslagen, bedankt!

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz

NEAR Deltion College - Transport & Logistiek