Top Local Places

Your Marketing

Talentenplein 253, Zwolle, Netherlands
Professional Service

Description

ad

Een jong bedrijf met een passie voor (online) Marketing en Communicatie. Your Marketing is een jong marketingadviesbureau in Zwolle. Het bureau is opgericht door Youri van der Leeden, 4e jaars student Commerciële Economie aan Christelijke Hogeschool Windesheim  te Zwolle. Met een specialisatie in zelfstandig ondernemerschap is Your Marketing opgericht.

Your Marketing is een bureau dat gespecialiseerd is in het geven van out of the box marketingadvies, met een passie voor zowel online als offline marketing en communicatie. Your Marketing heeft als doel om haar diensten te innoveren en het meest actuele en best passende advies aan haar klanten te geven, door het bijhouden van de laatste trends op marketinggebied. Op deze website wordt een blog bijgehouden met de visie van de Your Marketing adviseurs op de trends  op het gebied van marketing en communicatie.

De missie van Your Marketing is het geven van haalbaar marketing advies toegepast op het individuele bedrijf, zodat de klant de groeimogelijkheden optimaal kan benutten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Your Marketing

Bent u op zoek naar deskundig advies op het gebied van Marketing en Communicatie? Dan bent u bij Your Marketing aan het juiste adres. Op www.your-marketing.nl vindt u ons portfolio. Geïnteresseerd in advies op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

facebook.com

Quiz

NEAR Your Marketing