Top Local Places

Granton Marketing Sales Force

Baron de Coubertinlaan 6, Zoetermeer, Netherlands
Business Service

Description

ad

Wil jij je graag ontwikkelen in sales? Meld je dan snel aan en hou deze pagina in de gaten voor al onze vacatures! GMSF is al 26 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige sales outsourcing op het gebied van high traffic marketing, B2C sales en B2B sales.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zoals jullie weten is er tot het einde van dit jaar iedere week voor de beste verkoper van het project Nuon een incentive te winnen! Waar Gijs Burgers vorige week nog als winnaar uit de bus kwam is het hem deze week op 1 sale na niet gelukt! De winnares van afgelopen week: Jasitha Selvendran. Gefeliciteerd!!

facebook.com

Welkom in team Leeuwarden Lionel!

facebook.com

Ook voor het project VodafoneZiggo hebben we weer een incentive lopen! Afgelopen week hebben Michael Timisela en Richard Greveling een tablet gewonnen, van harte gefeliciteerd toppers! Het word nog even spannend wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. word vervolgd......

facebook.com

Geslaagd voor de sales & systeemtraining afgelopen vrijdag, Arnold, Miranda, Lionel, Sjoerd en Mathijs. Welkom bij team GMSF!

facebook.com

Twee nieuwe gezichten die team Groningen zijn komen versterken. Mathijs Vroom (Foto1) en Donken Reid (Foto2). Veel succes en plezier mannen!

facebook.com

Een dubbele felicitatie voor Martijn Huging. Na zijn promotie naar leader startte hij afgelopen week gelijk met het verbreken van zijn personal best!! Lekker bezig Martijn!

facebook.com

Tot het einde van dit jaar is er iedere week voor de beste verkoper van het project Nuon een incentive te winnen! De beste verkoper van de week gaat er vandoor met maar liefst € 175,00 coins! Runners up van week 45 met slechts 1 sale minder dan de winnaar, Rogier van Brummelen en Patricia Braam. De winnaar van afgelopen week: Gijs Burgers! (Links) Hier samen op de foto met CEO Wilco van der Jagt (Rechts). Gefeliciteerd met de winst en je bonuscoins!!

facebook.com

facebook.com

Patricia Braam heeft haar contract verlenging binnen! Van harte topper!

facebook.com

facebook.com

De verbouwing aan de Snekertrekweg is begonnen!! We houden jullie op de hoogte!

facebook.com

Rogier van Brummelen, gefeliciteerd met het winnen van de incentive van Q3. Close call!! Met 1 sale voorsprong op de runner up! Hij mocht tijdens de kwartaalmeeting uitleggen hoe hij dit gedaan heeft. Nogmaals gefeliciteerd Rogier!

facebook.com

Quiz

NEAR Granton Marketing Sales Force