Top Local Places

Slot Zeist

Zinzendorflaan 1, Zeist, Netherlands
Monument

Description

ad

De meest markante congres-, vergader en evenementlocatie van midden Nederland! Ook voor uw huwelijksdag een prachtlocatie! Monumentale stijl gecombineerd met hedendaagse faciliteiten.  De Zeister bossen en het historische Slot vormen de ideale combinatie voor een bijeenkomst of vergadering met een bijzonder tintje. Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen. De verschillende slotzalen bieden plaats aan 8 tot 150 mensen, met een totale capaciteit van 1250 personen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zondag 15 april organiseren we voor de 3e keer het Lentefestival. Dit jaar nóg meer te zien en te beleven, en natuurlijk gratis! Kom je ook? https://www.slottuintheater.nl/lentefestival

facebook.com

facebook.com

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Slot Zeist voor uw unieke evenement, belangrijk diner of succesvol congres? Kom vandaag naar de EventSummit 2018 in Amsterdam RAI waar onze collega's u graag te woord staan. Geen tijd vandaag? Bellen voor info kan natuurlijk ook: 0302710606.

facebook.com

Komt allen kijken!

facebook.com

facebook.com

Feestelijk nieuws! Slot Zeist heeft brons gewonnen in de categorie "Beste Evenementenlocatie van het jaar 2017". We zijn hier als team erg trots op en willen graag iedereen bedanken voor het stemmen. Volgend jaar gaan we voor goud!

facebook.com

facebook.com

Hola! Qué locura nos espera 😂

facebook.com

facebook.com

Leuke tentoonstelling! Tot en met 11 februari 2018 te zien in de Culturele Vleugel van Slot Zeist

facebook.com

Een kijkje in de keuken bij ‘onze’ Ashton Brothers, leuk!

facebook.com

Méér circus in onze achtertuin! Gezelligheid! 🎪🏰

facebook.com

Quiz

NEAR Slot Zeist