Top Local Places

Sport Heemstede-Zandvoort

Louis davidscarre 1, Zandvoort, Netherlands
Non-profit organization
advertisement

Description

ad


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

10.000 stappen van Zandvoort Onder begeleiding van Greet Vastenhouw en Edith de Boer zal er aankomende zondag, 21 februari, gezellig gewandeld worden door Zandvoort. Ze starten om 10:00 uur bij snackbar Anytyme de Oude Halt. Iedereen kan mee!

facebook.com

Timeline Photos

GEZOCHT: Wij zoeken een enthousiaste zandvoortse vrijwilliger die andere actieve zandvoorters wil begeleiden bij een maandelijks wandeling (10.000 stappen) in en rond zandvoort. Ben of ken je iemand? Reageer dan op dit bericht of stuur een PM.

Timeline Photos
facebook.com

Behoeftepeiling ouderen voor Sportimpuls Zandvoort 2016 Survey

Pluspunt Zandvoort, AMIE ouderenzorg, Nieuw Unicum Zandvoort, Seniorenvereniging Zandvoort en het RIBW zullen in samenwerking met Sportservice Heemstede-Zandvoort een subsidieaanvraag (sportimpuls) indienen m.b.t. de ouderensport in Zandvoort. In het kader van dit initiatief zijn eerdergenoemde partijen bezig met een onderzoek naar de sportbehoefte onder ouderen (65+) in Zandvoort. De deelnemende organisaties willen graag het (toekomstige) sportaanbod afstemmen op uw wensen / behoeften. Deze enquête is bedoeld voor zowel sporters als niet-sporters in de leeftijd van 65 jaar en ouder. We hechten veel waarde aan de mening van beide groepen inwoners. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5- 10 minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking. Link naar vragenlijst: http://svy.mk/1Utuepy

facebook.com

Recommended Before and After transformation