Top Local Places

Dans Zaanstad

Oostzijde 422E, Zaandam, Netherlands
Sports & Recreation

Description

ad

Danslessen voor elke leeftijd en niveau gegeven in de hele Zaanstreek! Voor een breed aanbod van danslessen ben je bij Dans Zaanstad op het juiste adres.

Wij hebben jaren onder de naam Dansschool Arabesque onze lessen gegeven. Arabesque is een franse term uit de balletwereld, het was dan ook allemaal begonnen bij een kleine balletschool. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een grotere organisatie die zich met passie een belangrijke positie in de amateurdans-wereld heeft verworven. Zo zijn veel leerlingen van onze dansschool uitgevlogen naar dansacademies zoals Lucia Marthas, Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten en het ROC Dans.

Meer dan 300 leerlingen ervaren wekelijks het plezier van bewegen, het ontdekken van de muzikaliteit, samenwerken in een team als het ontwikkelen van het individu. Met dank aan de gedreven docenten die allemaal actief zijn in het werkveld als uitvoerend danser of choreograaf en hun passie willen doorgeven!

Om dansen voor iedereen mogelijk te maken heeft Dans Zaanstad een vast laag tarief en wordt er geïnvesteerd in de leden en niet in overbodige luxe. Voor dans heb je niet meer nodig dan een gezond lijf, goede muziek en een podium! Dans Zaanstad organiseert daarom ook kleine optredens tussendoor zoals openles-middagen en een grote eindvoorstelling aan het einde van het seizoen in het prachtige Zaantheater.

De dans- en balletschool heeft lessen in Zaandam, Koog a/d Zaan en Zaandijk en Zaandam-zuid en werkt met verschillende gekwalificeerde docenten. Zowel kinderen vanaf 3 jaar als volwassenen kunnen bij ons leren dansen. Het aanbod bestaat uit diverse dansstijlen in meerdere niveaus, dus er zit voor bijna iedereen iets bij wat op zijn of haar wensen aansluit!


De selectieles is een bijzondere dansles, want deze dansles laat de leerling kennis maken met verschillende soorten muziek en dansstijlen. De kwaliteit en doelstellingen zijn te vergelijken met een professionele dansopleiding. Zo wordt er aandacht besteed aan klassiek ballet, jazz, showdance, hiphop en nog veel meer technieken. Getalenteerde leerlingen worden gevraagd het demoteam te versterken en mogen meedoen met extra optredens.

Dans Zaanstad is ook terug te vinden in het onderwijs. Zo geven we workshops in het basis- en voortgezet onderwijs en brengen we de jeugd die nog niet of weinig met dans in aanraking zijn geweest op toegankelijke wijze in contact met deze mooie kunstvorm.

Dans Zaanstad streeft naar samenwerking tussen organisaties die collectieve doelen kunnen stellen binnen de kunst en dans-sector. In de afgelopen jaren hebben we met trots een betrouwbaar team kunnen samenstellen. Dit team staat paraat om nieuwe projecten aan te gaan en dans nieuw leven in te blazen!

Het begint natuurlijk allemaal bij de dansles. Dus heb je interesse om te leren dansen? Bekijk in ons rooster wat er gegeven wordt en welke les jou aanspreekt! Schrijf je meteen in voor de proefles.
Je begint met een proefles, die kan overgaan in een  (betaalde) proefmaand en daarna is er de mogelijkheid om mee te doen voor een seizoen (tot en met juni).

Wil je na de proefles niet doorgaan? Dan betaal je niets!

De lessen beginnen altijd in september, maar later instappen mag ook.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Workshop gogodance

Harde werkers bedankt! Jullie zijn top. Zie hier de film van gogodance! Vergeten jullie je niet op te geven voor volgende week latin jazz funk by Aneudi Cabral?!

facebook.com

ZOMERWORKSHOPS juli & augustus 2016 ‹ Dans! Zaanstad

Gister 4e les contemporary afgerond met een heel fijn groepje! Augustus staat voor de deur en ik heb een aantal die graag street/hiphop willen volgen deze zomer, wie heeft er nog meer zin in een paar lesjes? Donderdag 18.30-19.30 Oostzijde 422e Zaandam 5 euro per les Geef je op via: info@danszaanstad.nl

facebook.com

Timeline Photos

WORKSHOP GOGODANCE (all levels) Maandag 1 augustus 20.00-21.30 Deel ik het geheim van het vak wat ik al meer dan 12 jaar met succes beoefen. Wie doet er mee met deze heerlijke workout en dansles? Locatie: Oostzijde 422e Zaandam Kosten: 12,50 Aanmelden: Info@danszaanstad.nl

Timeline Photos
facebook.com

Workshop bram

Bedankt Bram! Check hier de filmpjes: https://youtu.be/IqDoq7yt4Cw https://youtu.be/Rc4HaUxvRwU https://youtu.be/tXF_ke0pcn0 https://youtu.be/4OqXjlwIYE8

facebook.com

Timeline Photos

Workshop Street-Hiphop by Bram Blankestijn (oa bekend van SYTYCD / The Bodyguard) Dag en tijd: Maandag 25 juli 20.00-21.30 Locatie: Oostzijde 422e Zaandam Kosten: 12,50 cash Opgeven: info@danszaanstad.nl Don't miss it!!

Timeline Photos
facebook.com

Workshop natasja bode

Super fijne workshop van Natasja Bode! Zie hier de video.. Vergeten jullie je niet op te geven voor de volgende zomerworkshops?

facebook.com

Timeline Photos

Morgen / maandag 18 juli is het zo ver! Workshop Modern Flow van Natasja Bode. Zijn nog maar enkele plekjes over, dus schrijf je snel in via: Info@danszaanstad.nl Tijd: 20.00-21.30 Kosten: 12,50 euro cash pp Locatie: Oostzijde 422e, Zaandam

Timeline Photos
facebook.com

Flashmob Zaantheater voorstelling B

Bekijk hier de filmpjes van de FLASHMOB in het Zaantheater op 26 juni 2016: https://youtu.be/c9PBqBSLftY https://youtu.be/RMprsrfS-no

facebook.com

Photos from Dans Zaanstad's post

Trots op onze paaldansers! Weer een niveautje hoger gewerkt dit jaar. Zie hier enkele foto's van de openbare les op 28 juni! Wil jij doorgaan met paaldans-training in de zomervakantie? Meld je dan nu aan via 0649030596. Op dinsdag-avond 20:30 kun je al voor 10 euro per keer meedoen. Locatie Oostzijde 422e Zaandam

Photos from Dans Zaanstad's post
facebook.com

Timeline Photos

Blij om mee te delen dat we weer zijn gevraagd om dansers te leveren voor de familievoorstelling SNORRO 2017 van het RO-theater! Super tof!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Dans Zaanstad's post

Rapporten 2015-2016 van de dansklassen en selectie zijn op de post gedaan!

Photos from Dans Zaanstad's post
facebook.com

Timeline Photos

Ja ja en ook de FOTO's van onze Eindpresentatie 2016 (gemaakt door onze professionele fotograaf) kunnen nog besteld worden via: www.danszaanstad.nl/winkel Zie hieronder enkele prachtfoto's van voorgaande jaren.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Dans Zaanstad