Top Local Places

Massagepraktijk Latembre

Buddezand 6, Wilp, Netherlands
Spas/beauty/personal care
ad

Description

ad

Massagepraktijk Latembre is gespecialiseerd in het geven van ontspanning.  Natuurlijk in de eerste plaats door de massages die ik geef. Je kunt in mijn praktijk kiezen voor een ontspannings- of een hotstonemassage. Beide massages duren ongeveer een uur.
De in het dagelijks leven opgebouwde spanning zorgt er bij veel mensen voor dat de doorstroming van het lichaam op verschillende plekken geblokkeerd raakt. Dit uit zich bijvoorbeeld in een stijve nek of stramme spieren. Door de huid en de onderliggende spieren te masseren ontspant je lichaam zich weer. Met mijn massages stimuleer ik onder andere de bloedsomloop, waardoor je lijf haar afvalstoffen beter kan afvoeren en de doorstroming weer op gang kan helpen. De massages brengen je lichamelijk weer lekker in balans.
Naast het geven van goede massage, vind ik het heel belangrijk dat de sfeer van de praktijk zo is dat je er even helemaal uit bent. Weg van de drukte van het dagelijks leven. Dat, met andere woorden, ook je geest een fijne oppepper krijgt.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com