Top Local Places

Creaniek

Bedrijvenstraat 18, Wierden, Netherlands
Arts & Entertainment

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Goedemorgen! 🎉 Vandaag staan we de hele dag op de gezellige zomermarkt! Kom langs en profiteer van leuke acties. 🎁

facebook.com

Kom naar de Creaniek kraam en profiteer van leuke Wiezo Acties! • 20% korting op workshops • Haakpakketten vanaf € 6,- • Sierpotten vanaf € 3,- • Scheepjeswol vanaf € 2,-

facebook.com

Bezoek mij op de Wiezo! Kom gezellig langs op 20 en 21 juli van 14.00 tot 21.00 uur en 22 juli van 10.00 tot 17.00 uur.

facebook.com

Scheepjes Catona is verkrijgbaar in 25 en 50 grams bolletjes. Er zijn maar liefst 105 kleuren! Het is een prachtig gemerceriseerd 100% katoenen garen en is geschikt voor allerlei meerkleurige projecten. De Catona 25 gram en 50 gram zijn door elkaar te gebruiken, want het is hetzelfde garen. De Catona 50 gram is geschikt voor de grotere projecten. Verkrijgbaar bij Creaniek voor slechts € 1,99 per bol.

facebook.com

Gisteren mocht ik een leuke workshop voor kinderen verzorgen. Een super gezellige middag met prachtige creatieve resultaten!

facebook.com

Help je mee met de recordpoging om de langste slinger van de wereld te haken? Wie helpt Linda, Aniek en vele anderen het Het Nije Huis zodat zij op hun 10 jarig jubileum de slingers kunnen ophangen? Samen in actie voor meer kwaliteit van leven voor mensen die geconfronteerd zijn (geweest) met kanker.

facebook.com

De Colour Crafter Velvet is een limited editon van de Colour Crafter. Er zijn twintig vintage kleuren met een brocant fluwelen look. Dit garen is van 100% Premium Acryl en heeft een zijdezachte touch en feel. Deze speciale serie van de Colour Crafter is perfect te combineren met het actuele kleurenscala van de Colour Crafter. Verkrijgbaar bij Creaniek voor € 3,99.

facebook.com

Scheepjes Colour Crafter garen heeft een superieure kwaliteit van 100% premium Acryl met een zijdezachte touch en is verkrijgbaar in maar liefst 93 sprekende kleuren. De extra grote bollen van 100 gram (looplengte 300 m) zijn uitermate geschikt voor het maken van grote home-deco projecten zoals woondekens en kussens, maar ook voor kleding en voor het haken van amigurumi is het garen zeer geschikt. Wat je ook maakt, het haak- en breiwerk wordt en blijft prachtig! Nu verkrijgbaar bij Creaniek voor € 2,99.

facebook.com

Blijvend in prijs verlaagd, nu voor maar € 17,99!

facebook.com

🎉 GESLAAGD 🎉 Verras de geslaagde met een bijzonder cadeau! 🎁

facebook.com

18 juni is het VADERDAG! We hebben leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet. Verras je vader met een uniek cadeau.

facebook.com

Een gezellige avond decoratie klaarmaken voor een aankomende bruiloft! De workshopruimte huren kan natuurlijk ook bij Creaniek!

facebook.com

Quiz