Top Local Places

Société Provençale d'Aromatherapie

Dorpstraat 34, Westervoort, Netherlands
Health/Beauty

Description

ad

100% natuurlijke producten gebaseerd op aromatherapie. Voor huidverzorging en gezondheid. Producten worden op maat gemengd.  100% natuurlijke huidverzorging met een hoog tot zeer hoog gehalte actieve werkstoffen. Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie. Producten voor professioneel gebruik en voor thuis. Om de huid en het lichaam dagelijks optimaal te verzorgen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Het oog wil wat, en het oog krijgt ook wat met dit nieuwe serum!

facebook.com

Gelukkig is dit nieuwe, super krachtige serum bij steeds meer specialisten te koop. Zoals bij Jacqueline Stekelenburg.

facebook.com

Vraag gerust om informatie!

facebook.com

En zo is het! Begin bij het begin!!

facebook.com

😍 Prachtig nieuw serum! Boordevol plantenoliën, plantextracten en veel, heel veel etherische oliën. Niet alleen om je lijntjes minder diep te maken, maar ook om pigmentvlekjes tegen te gaan. Het is alleen te koop bij je S.P.A. specialist. Omdat het een krachtig product is krijg je echt een persoonlijk advies hoe je het het beste kunt gebruiken voor het beste resultaat.

facebook.com

Mooie krachtpatsers, die nieuwe serums!

facebook.com

Maak snel een afspraak voor een heerlijke Winterbehandeling. Met extra aandacht voor je hals. Kijk voor adressen op www.aromatherapie.nl

facebook.com

facebook.com

Voor een snelle en makkelijke reiniging is er nu Solution Micellair naturelle. Een nieuw en 100% natuurlijk gemaksproduct. Voor elke ochtend, voor de avond, voor op reis, voor... Want je huid schoonmaken is belangrijk omdat vuil zo geen kans krijgt om de huid te belemmeren in zijn werking. Bovendien kunnen werkstoffen uit een crème beter opgenomen worden door de huid zelf en niet door het vuil. Dat is toch echt verspilling van die ingrediënten.

facebook.com

En dit heeft Tamara van Gessel Holistisch Huidcoach bereikt samen met haar cliënte! Wat een verbetering van de hele huidconditie. Het is echt mogelijk met S.P.A. Toegepast met vakvrouwschap en discipline thuis. Van fijn Angela dat het nu zoveel beter gaat. Compliment voor je doorzettingsvermogen!

facebook.com

Ingrediëntenweetje Kamferblad. (Cinnamomum camphora oil) De etherische olie uit dit blad werkt ontstekingsremmend. Daarom vind je het met name in de anti-acnéproducten. Maar ook in de zogenaamde 'Traitement terrains' die tegen verschillende infecties ingezet kunnen worden zoals een koortslip. Hoofdluizen houden ook niet van deze olie. Dus zit het in de shampoo die, ook preventief, hoofdluizen bestrijdt. Maar kamperbladolie verlicht ook artritis en reumatische pijnen. Het werkt stimulerend en huiddoorbloedend. In totaal zit in 53 producten deze olie. Mooi toch hoe de natuur ons niet alleen mooier maakt, maar ook gezonder. Vraag ernaar bij de S.P.A. specialist. Adressen vind je op de site aromatherapie.nl

facebook.com

Even delen hoor. Want dagelijks zien schoonheidsspecialisten het resultaat van deze tip. In combinatie met goede huidverzorging brengt je dat stappen verder naar een mooie huid.

facebook.com

Quiz