Top Local Places

't Fortuin | Cafe, Restaurant & Catering

Dorpsstraat 190, Wervershoof, Netherlands
Restaurant/cafe

Description

ad

’t Fortuin is een horecabedrijf dat gevestigd is in Wervershoof (NH). Dit bedrijf bestaat uit vier onderdelen: Café, Restaurant, Partyservice en Catering.   Meer info: www.t-fortuin.nl

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Moederdag Lunch! Kinderfonds MAMAS

Moederdag Lunch! Kinderfonds MAMAS
facebook.com

Na een paasbeste en zeer geslaagde Wij Easter party zijn we vandaag weer gestart met een gezellig verjaardagsfeest in de zaal! De deuren van ons eetcafé staan ook open voor iedereen die gezelligheid meebrengt, een hapje komt eten, wil gaan genieten van één van de vele mooie speciaalbieren, komt smullen van een heerlijke borrel plank met heerlijke bites etc. De menukaart in het eetcafé als in het restaurant is natuurlijk helemaal up to date met mooie voorjaarsgerechten! En de dagspecial van vandaag?! Een pannetje met heerlijk malse kip, roomsaus met lente ui, een taartje van spinazie en een mandje friet. En dat voor maar € 10,- Schuif gezellig aan! Vrolijk pasen!

facebook.com

Begin jij je weekend goed?! Deze week is ons eetcafé ook op vrijdag geopend! Naast de lekkere eetcafé gerechten serveren we ook een mooie dagspecial: Rolletjes pangafilet gevuld met rode zalm en daarbij frietjes en salade. Voor maar € 10,00 je buik vol! Begin jij je weekend met een gezellige borrel met vrienden, collega's etc? Ook daarvoor zijn wij geopend! Biljarten? Hij is warm en staat voor je klaar! We zijn open! Prettig weekend!

facebook.com

Dit weekend Gemeenschapsveiling & GO SKIK meets Refresh the 90s & 00’s!! 04-03: 61e Gemeenschapsveiling van Wervershoof! De gemeenschapsveiling is een unieke gebeurtenis die toegankelijk is voor iedereen die zich op de een of andere manier betrokken voelt bij de dorpsgemeenschap van Wervershoof. Het is een evenement dat verenigingen binnen onze Wervershover gemeenschap een financiële helpende hand toesteekt. Iedereen, vanaf de leeftijd van 18 jaar, is vanaf 19.00 van harte welkom! Je bent absoluut niet verplicht iets te kopen, alhoewel wij ervan overtuigd zijn dat je de verleiding niet zult kunnen weerstaan om mee te gaan bieden, al is het maar voor de sport. De opbrengst van de veiling komt dus ten goede aan de vele verenigingen en instellingen die ons dorp rijk is. Door jouw bijdrage draagt je hier dus ook een steentje aan bij. Heb je de mooie catalogus al doorgebladerd! Wat een leuke koopjes worden er aangeboden. Kom jij bieden op ons koopje? Samen met de Vidra, Hubo, D1 Webdevelopment bieden wij een zeer verrassende, gezellige, hilarische, lekkere, muzikale dag aan vol verrassingselementen! Durf jij het aan! Kom dan bieden op dit koopje, of ga voor de vele andere leuke giften! 05-03: GO SKIK meets Refresh the 90s & 00’s!! A.s. zaterdag gaan we ‘t Fortuin gaan omtoveren tot een dampend dance paleis! Dikke classics, knallende happy hardcore, uber foute top 40 nummers, booty shakende hiphop en R&B... . Letterlijk voor de jongere generatie tot de doorgewinterde stapper... Zorg dat je erbij bent... Terug in de tijd gaan is nog nooit zo leuk geweest... GO SKIK en Refresh Events organiseren op 5 maart namelijk de gloednieuwe editie van Refresh the 90’s & 00’s! Refresh heeft zich in het verleden al flink bewezen en staan garant voor een avond vol heerlijke herinneringen uit de 90s & 00s. Van House naar R&B en van Pop naar Happy Hardcore, alle stijlen komen deze avond voorbij. DJ’s Ron, Bika & Remy gaan jullie een onvergetelijke muzikale avond bezorgen! De zaal gaat om 22.00 uur open en de entree bedraagt € 6,50, inclusief de garderobe. De leeftijd is 16+.

facebook.com

Culinair aan de kade Medemblik

Culinair aan de kade Medemblik
facebook.com

High Wine & High Beer! (uitverkocht!!!)

High Wine & High Beer! (uitverkocht!!!)
facebook.com

't Fortuin | Cafe, Restaurant & Catering's cover photo

't Fortuin | Cafe, Restaurant & Catering's cover photo
facebook.com

Happy New Year Party 2016!

Happy New Year Party 2016!
facebook.com

Quiz