Top Local Places

Saar aan Huis Leiden en omgeving

Margaretha Fergusonhof 7, Voorschoten, Netherlands
Medical & Health

Description

ad

“Saar aan Huis” is een landelijke, particuliere thuiszorg organisatie die passende hulp biedt aan ouderen om langer thuis te blijven wonen. Wilt u aangenaam blijven wonen en leven in uw eigen vertrouwde omgeving: dan biedt thuiszorg Saar aan Huis uitkomst. Thuiszorg Saar aan Huis is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg bij u thuis. Onze mensen ondersteunen inwoners in diverse regio’s met het uitoefenen en begeleiden van hun dagelijkse activiteiten in huis en daarbuiten. Samen met u zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in uw eigen vertrouwde leefomgeving. Onze “Saars” helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals het doen van boodschappen, het draaien van een wasje of het voorbereiden van een maaltijd.

Maar ook het houden van gezelschap, het doen van een spelletje, maakt deel uit van de dienstverlening. Thuiszorg Saar aan Huis neemt niet het roer over maar biedt de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te blijven houden.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Saar aan Huis in Leidsch Dagblad!

facebook.com

Saar aan Huis in het Haarlems Dagblad!

facebook.com

https://www.facebook.com/nicole.verduyn.5/posts/1326078044203824

facebook.com

WONEN JOUW OUDERS IN LEIDEN EN OMGEVING? Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je ouder(s) ? Wil je graag als mantelzorger meer ‘ontzorgd’ worden ? Saar aan Huis Leiden (waaronder Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest) biedt hulp aan ouderen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. Nu als actie de eerste 2 uur gratis bij een minimale afname van 1x per week gedurende een maand. Deze aanbieding is geldig van 20 december 2017 t/m 15 januari 2018 (actiecode:2222). Voor verdere informatie over deze aanbieding mail nicole@saaraanhuis.nl of bel naar 06-15329669

facebook.com

Explosieve stijging vraag naar particuliere mantelzorg in Leiden en Voorschoten. Ik zoek Saars! Heb je ervaring in de (mantel)zorg en draag je ouderen een warm hart toe? Meld je dan aan als Saar via www.saaraanhuis.nl. Ik heb opdrachten voor gemiddeld 6 uur per week; meestal twee middagen om ouderen thuis te ondersteunen of gezelschap te houden.

facebook.com

facebook.com

Samenwerking Saar aan Huis en CZ! https://www.cz.nl/klantvoordeel/zorgdiensten/saar-aan-huis

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://www.voorschotenvoorelkaar.nl/cursusaanbod/1071

facebook.com

Voor een PGB client (vrouw) zoek ik extra ondersteuning voor zomervakantie. Hulp bij wassen/aankleden, ontbijt klaarmaken/afruimen van 8.00-10.00. In iedergeval beschikbaar op vrijdagochtend, een verzorgende ig of verpleegkundige achtergrond is vereist ivm toedienen medicijnen. Woon je in omgeving Leiderdorp dan kan je extra bijverdienen deze zomer. Reageren via nicole@saaraanhuis.nl

facebook.com

facebook.com

Quiz