Top Local Places

vanhulzen•gummo•kicks

Schoolstraat 174, Voorschoten, Netherlands
Consulting Agency

Description

ad

Wij zijn een fullservice communicatieadviesbureau met public relations in ons DNA. Wij zijn een fullservice communicatieadviesbureau met public relations in ons DNA, en daarmee de aangewezen adviseur voor organisaties die betekenisvolle communicatie willen ontwikkelen, zowel online als offline. Vanuit ons kantoor in Voorschoten werken we voor overheden, non-profitorganisaties en commerciële klanten in uiteenlopende branches.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zaterdag 24 februari was het een beestenboel bij Amazing Oriental. Dansende leeuwen en vrolijke hondensnoetjes trokken veel bekijks in de Langdonkenstraat. De Aziatische supermarkt pakte uit met een feest ter ere van haar tienjarig bestaan én het Chinees Nieuwjaar.

facebook.com

Bloemerie 88 uit Oss mag zich een jaar lang ‘Beste Fleurop Bloemist van Nederland’ noemen. Gisteravond werden zij tijdens de 100% NL Awards gehuldigd op het podium als winnaar van de verkiezing. Eigenaar Harold Reuser: “Geweldig om te winnen. De verkiezing leefde enorm bij ons.” Mooie samenwerking tussen 100% NL en Fleurop

facebook.com

Terugblik bureaudagen: curlingcursus gehad op De Coolste Baan van Nederland

facebook.com

facebook.com

Binnenkort steekt de Chinese leeuw zijn kop op in Eindhoven, want het is groot feest bij Amazing Oriental 東方行g . Zaterdag 24 februari pakt de Aziatische supermarkt uit met een feest ter ere van haar tienjarig bestaan. Compleet met spectaculaire leeuwendansen en verschillende proeverijen.

facebook.com

Een carrière bij de Europese Unie? Verken jouw mogelijkheden op 24 maart tijdens de Meet & Greet! Werken bij de EU

facebook.com

De eerste Factaal van ACTA: Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam van dit jaar gaat deze keer o.a. over de mondgezondheid bij topsporters en in de bijbehorende special een update van Project heraccreditatie. Dit mooie nummer mochten wij weer maken!

facebook.com

Subway Nederland heeft haar 200e vestiging in Nederland geopend. De aanbieder van versbereide Subs groeit hard en opent vestigingen op de meest uiteenlopende locaties: van hartje Rotterdam tot in een bouwmarkt of tankstation.

facebook.com

Jaarlijks zijn er zo’n 1.200 kinderen die vanwege een ernstige ziekte niet in staat zijn om naar school te gaan. De kinderen lopen leerachterstand op en missen vaak het sociale contact. Al 10 jaar helpen OZL-consulenten scholen, ouders en kinderen om in contact te blijven met elkaar. Een ode aan de consulenten en om te vieren dat het initiatief zich al 10 jaar inzet om langdurig, chronisch zieke leerlingen met hun klas te verbinden, is er op 25 januari 2018 een consulentendag georganiseerd bij de De Coolste Baan van Nederland. Prachtige samenwerking met KPN Mooiste Contact Fonds

facebook.com

Onder de titel "Vrouwen hebben geen baard", wil het VUmc Amsterdam aandacht vragen voor de verschillen tussen mannen en vrouwen op gebied van wetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg. Maandag 29 januari vanaf 18.00 uur is iedereen welkom om zich te mengen in deze discussie. Kijk voor meer informatie op: https://www.vumc.nl/afdelingen/over-vumc/agenda/vrouwen-hebben-geen-baard/

facebook.com

Wij hebben per direct een superleuke baan voor een enthousiaste, doortastende junior adviseur online bij ons eigentijds communicatiebureau. Kijk voor meer informatie op http://vhgk.nl/vacatures/junior-adviseur-online/

facebook.com

Ach jee, Blue Monday. Onze tip tegen de Blue Monday-dip: neem een stuk chocola. Dat geeft je meer energie, een vleugje geluk en bevat zelfs vitamines en mineralen. Haal eruit wat erin zit!

facebook.com

Quiz