Top Local Places

Mamacafe Leidsche Rijn

Uilenboslaan 1, Vleuten, Netherlands
Restaurant/cafe

Description

ad

Mamacafé Leidsche Rijn is voor alle mama's in Leidsche Rijn. We ontmoeten iedere vrijdag van 10-12 in Anafora in het Máximapark.  Word of ben je (allang) moeder? En vind je het leuk om andere moeders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Of om je vragen te stellen aan deskundigen? Kom dan gezellig naar het Mamacafé!

Heb je bijvoorbeeld een vraag over borstvoeding, ontspanning van je kindje of het gedrag op school? Stel je vragen vrijblijvend aan de vaste deskundigen van Dreumeland en Baby & Borstvoeding.
Ook schuiven er eens per maand deskundigen op andere gebieden aan. Kijk op de agenda voor meer informatie over de onderwerpen.

Maar ook is het gewoon gezellig om andere moeders te ontmoeten. Je kunt komen met of zonder je kindje: er is altijd iemand om mee te kletsen!

Kom je ook een keer? Je bent van harte welkom!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vrijdag aanstaande is er uiteraard weer mamacafé! We zitten bij Anafora Utrecht van 10-12. Onze gastvrouw die dag is Angelique van Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding. Ze weet alles over borstvoeding en mama zijn, want zelf heeft ze maar liefst 4 kinderen. Ook Gerrit van Zijn in je Lijf is er en deelt heerlijke stoelmassages uit ... gratis en voor niks! Ook is er weer iemand van KOKO kinderopvang, dus wil je even kletsen of een massage? Zij let dan even op je kleintje. Of wilt je dreumes met het speelgoed spelen dat zij mee heeft genomen? Leg haar lekker op de speelmat, dichtbij de mama's.

facebook.com

Dreumeland

☔️ kom vandaag lekker dansen in Dreumeland: 9:30 samen met je dreumes 10:45 peuters (jij kan genieten ve kopje koffie/thee en via de camera meekijken)

Dreumeland
facebook.com

Eight Reasons to Not Sleep Train Your Baby

facebook.com

Vrijdag aanstaande is Manon van Helder Hart Coaching & Massage gastvrouw in het mamacafé Anafora Utrecht van 10-12. Ervaar jij wrijvingen op gebied van moederschap, relatie of werk? Groot of klein, maakt niet uit, met Manon kan je daar goed over praten. Daarnaast houdt ze natuurlijk ook van een gezellig kletspraatje ☕️🍼 Er heeft overigens een roosterwijziging plaats gevonden, eerst zou Angelique komen van Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding. Angelique komt nu op 17 juni.

facebook.com

Aankomende vrijdag is er weer mamacafe met Angelique van Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding in Anafora Utrecht. Angelique is er van 10-12. Je kan bij haar terecht met vragen over (borst)voeding of andere vragen over het moederschap. Een gezellig kletspraatje kan natuurlijk ook ! Er heeft een roosterwijziging plaats gevonden, vrijdag is Manon van Helder Hart Coaching & Massage onze gastvrouw. Angelique is er op 17 juni weer!

facebook.com

‘Mama, mama, ma-ha-ma!’ Zo simpel leer je je kind je niet te onderbreken

Mooi ...

facebook.com

Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding

facebook.com

Morgen is er weer mamacafé in Boulevard de Meern! Rufna van Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding is jullie gastvrouw, vergezeld door Willeke van Yunio kraamzorg! Gezellig praten over baby's, kids en meer ... Kom je ook?

facebook.com

"E-Book: 7 tips om uit je hoofd in je lijf te komen"

Een interessant gratis e-book kwam ons ter ore:

facebook.com

Photos from Mamacafe Leidsche Rijn's post

Het was weer n gezellig Mamacafé met Ellen van KOKO kinderopvang, Gerrit van Zijn in je Lijf en Miriam van MirreMaan voor hulp na je miskraam ... En Karin van Dreumeland 😉

Photos from Mamacafe Leidsche Rijn's post
facebook.com

Dreumeland

Slimme tip 'tegen' bananenvoeten 😜

Dreumeland
facebook.com

Lactatiekundige praktijk Baby en Borstvoeding

Mooi ...

facebook.com

Quiz