Top Local Places

Zonnestudio Solina

Boven Oosterdiep 143, Veendam, Netherlands
Tanning Salon

Description

ad

Welkom bij zonnestudio solina Zonnestudio Solina.
Al 25 jaar jouw studio in Veendam!

Welkom op de pagina van zonnestudio Solina, jouw gecertificeerde en landelijk erkende zonnestudio van Veendam.

Zon je graag effectief en onder deskundige begeleiding dan is Solina jouw adres
Verantwoord
Veilig
Hygiënisch
Adviserend

Zijn slechts een paar punten die onze werkwijze en service weergeven waardoor wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen want uiteindelijk is jouw gezondheid ook onze zorg. Op deze pagina vind je allerlei informatie en wetenswaardigheden over onze zonnestudio, onze zonnebanken, zonnebankgebruik, kwaliteitsnormen en zonnecosmetica.

Wij wensen je veel plezier bij het bekijken van onze pagina en verheugen ons je eens te mogen begroeten in onze zonnestudio.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://www.devoted-creations.nl/win/ Wij feliciteren Devoted Creations NL met hun 10 jarig jubileum.

facebook.com

Heerlijk zo tijdens deze sombere dagen #tanlife #wendy #sunshinegirls #ergolinezonnebanken

facebook.com

Aanstaande maandag start de verkoop voor het Fashion event. Wees er snel bij want vol=vol! Deelnemende ondernemers zijn: Your Fashion, Lathina Veendam, Outfit Mode Veendam, Greving & Greving Opticiens Veendam, Silhouet Kappers Kappers Flair Mode, Etos Bakker, Hebe Wijn, Zonnestudio Solina, Marjolein Hofman bloemsierkunst workshops , Charlie Productions, Coco women / vogue fashion and more, Peter Mans en PM Events.

facebook.com

SELFIE #tanlife GESPOT OP DE BEURS,VANAF MAANDAG VERKRIJGBAAR BIJ ZONNESTUDIO SOLINA YEAAAHHH. VOOR EVENTUELE VRAGEN OF BESTELLINGEN BEL JE MIJ MAAR Groetjes Gretha Heikens Solina #devotedcreations #tanlife #selfie #zonnestudiosolina

facebook.com

facebook.com

WIJ ZIJN ER BIJ, JULLIE OOK?

facebook.com

GRATIS SAMEN MET IEMAND ZONNEN BIJ SOLINA? TAG,LIKE,DEEL. Winnaars worden 30 september bekent gemaakt.

facebook.com

facebook.com

Bel snel voor je afspraak! #eyecatcher #Lyconwaxing #devotedcreations

facebook.com

Na de zomerperiode is de hoeveelheid vitamine D in je lichaam waarschijnlijk op peil. En dat is maar goed ook, want dit is het moment om je weerstand op orde te hebben nu we overgaan naar de herfst. Maar hoe zorg je dat het op peil blijft? In de Nederlandse herfst- en winterzon maak je geen vitamine D meer aan. Zelfs op heel zonnige dagen, is de UV-kracht niet voldoende voor de natuurlijke aanmaak van de zonvitamine. Plan daarom samen met ons de perfecte zonnekuur voor jouw huidtype. Zo krijgt je lijf de mogelijkheid om op natuurlijke wijze Vitamine D aan te blijven maken. #winterzon #weerstand #zonnestudiosolina

facebook.com

Quiz