Top Local Places

Zwemvereniging Zeester-Meerval

Hockeyweg 6, Uden, Netherlands
Club

Description

ad

Zwemvereniging Zeester-Meerval uit Uden. Opgericht in 1958 en nog steeds als enige vereniging in Nederland eigenaar van een zwembad.
Het Zeesterbad is berucht en beroemd. 4 baans 20m bad.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

We openen dit cadeautje van alle trainers en de technische commissie wedstrijdzwemmen voor de zwemmers, vanavond na de miniorentraining, om 18:30. Benieuwd wat er in zit?? Iedereen van alle groepen is welkom om hier na te komen trainen!

Timeline Photos
facebook.com

Hier hoUden we van

Groot geworden bij onze vereniging, nu wederom succes voor hem als coach in Rio. Het is Marcel Wouda.

Hier hoUden we van
facebook.com

Team Brabant Sport

facebook.com

Timeline Photos

Nieuwe Hoofdtrainer Wedstrijdzwemmen We zijn blij te kunnen mededelen dat met ingang van medio augustus Wesley Beck in dienst zal treden als hoofdtrainer Wedstrijdzwemmen. Wesley heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als Miniorentrainer en coördinator minioren bij ZPV Hieronymus te Roosendaal. Wesley wil zijn werkzaamheden graag uitbreiden tot algemeen hoofdtrainer en daarom had hij bij Zeester-Meerval gesolliciteerd. We zijn blij en trots dat we een vervanger hebben gevonden voor Ralph die op het einde van dit seizoen afscheid zal nemen van Zeester-Meerval. Wij wensen Ralph veel succes met zijn vervolgcarrière en Wesley veel succes in zijn nieuwe functie.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Asterix en Obelix op Grieks-Romeins Zwemkamp 2016 De uitnodigingen voor het zwemkamp zijn al verstuurd en aanmelden kan nog steeds, maar let op: doe dit nog voor 31 juli 2016! De kampcommissie heeft erg veel zin in en hopelijk de zwemmers ook!

Timeline Photos
facebook.com

Zwemkamp 2016 - Asterix en Obelix op Grieks-Romeins Zwemkamp

Zwemkamp 2016 - Asterix en Obelix op Grieks-Romeins Zwemkamp
facebook.com

Clubkampioenschappen 2016

Beste zwemvrienden, Niet vergeten je aan te melden voor deze te gekke wedstrijd!!! Dat kan tot de 24e via zeester.meerval.zwemmen@gmail.com. Deelname is GRATIS!!!!! Wil je ook meedoen aan de BBQ? Dat kan voor maar €10,00. Twijfel niet, en stuur ons een berichtje!!!!

Clubkampioenschappen 2016
facebook.com

Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen 2016
facebook.com

www.google.nl

Zeester-Meerval is op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer! Zie de link voor de vacature. Delen mag! https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/DownloadBestand.ashx%3FID%3D1000033668&ved=0ahUKEwjb9pHWqoLNAhXHA8AKHcm4At8QFggaMAA&usg=AFQjCNEN3GDX6J1gIzYH1WvsYiEnCWI7Vg&sig2=tGCFi37sMwMBe0iG0xtoew

facebook.com

Limieten jacht! Afgelopen weekend waren de zwemmers van Zeester Meerval op limieten jacht. Audrey Pieck behaalde op de 100 en 200m schoolslag de limieten voor de Nederlandse Junioren Kampioenschappen. Denise vd Burgt slaagde in dezelfde missie op de 100 en 400m vrije slag. Daarnaast waren het Meike van de Ree en Devan Jonkers die zich voor het eerst in hun zwem loopbaan plaatsten voor de Brabantse Kampioenschappen op de 50 vlinder en 50 vrij. We zijn benieuwd of dit het begin is van nog veel meer limieten Tot slot werd er nog een stokoud clubrecord afgestoft. Lotte Mudde verbeterde met 48.39 de maar liefst 14(!) jaar oude toptijd van Iris Rouw op de 50m vlinderslag minioren. De zwemmers mogen weer zeer trots zijn op zichzelf!

facebook.com

Photos from Zwemvereniging Zeester-Meerval's post

Afgelopen week was Zeester weer aanwezig op de Swimmeet in Maastricht. Een aantal feitjes van deze mooie dagen: - Zeester plaatste zich met de in totaal 14 zwemmers, maar liefst 30 keer in de finale. - Jimmy Pieck, Sarah Vandeursen en Lotte Langenhoff behaalde uiteindelijk een 3e plaats. - Denise vd Burgt wist een NJJK limiet te bemachtigen op de 100 vrij in een tijd van 1.02.75 Ook was er weer een starttijden klassement (reactie tijd) en die is gewonnen door Denise vd Burgt (0.51), gevolgd door Audrey, Meike en Sylvie (0.52) en op de derde plaatst eindigde Ely van Kraaij (0.65). De zwemmers mogen weer trots zijn op de behaalde resultaten. Wij wensen iedereen nog een heel mooi en sportief 2016!

Photos from Zwemvereniging Zeester-Meerval's post
facebook.com

Quiz