Top Local Places

Vereniging van Tilburgse Economisten

Warandelaan 2, Tilburg, Netherlands
University

Description

ad

De VvTE, opgericht in 1987, is dé vereniging van afgestudeerde economen van de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) aan Tilburg University Vereniging van Tilburgse Economisten
De VvTE, opgericht in 1987, is dé vereniging van afgestudeerde economen van de Tilburg School of Economics and Management (TiSEM). De VvTE is de algemene overkoepelende alumnivereniging van de faculteit en met 1000 leden de grootste van de universiteit.

Missie
De vereniging heeft als doel op authentieke manier contact te onderhouden en kennis en netwerk te bieden aan degene die aan de faculteit gestudeerd hebben.

Dit doen wij door het met passie en creativiteit bedenken van unieke activiteiten (3/4 keer per jaar), welke vaak gepaard gaan met een top diner en/of gratis boek. De activiteiten bestaan uit: unieke sprekers, bedrijfsbezoeken en/of congressen.

Aanmelden
Lid worden kan door het invullen van je contactgegevens aan de hand van alumni VvTE-vragenlijst van de universiteit.

Het lidmaatschap kost maar 15 euro per jaar. In ruil daarvoor heb je gratis toegang tot alle activiteiten van de VvTE en ontvangt je de alumnipas en het alumnimagazine Vice Versa. Wanneer je afgestudeerd bent is het eerste jaar gratis!

Kom 1 jaar gratis kennismaken! Welkom bij de VvTE!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dirk Scheringa

Op 26 mei hadden we een interessante sessie met Dirk Scheringa. Scheringa gaf een hoop tips en zijn visie op ondernemen. Hierna was er de mogelijkheid voor het publiek om vragen te stellen aan hem. Hier werd flink gebruik van gemaakt en Scheringa werd het vuur aan de schenen gelegd over uiteenlopende onderwerpen als: de val van zijn bank, woekerpolissen, zijn kunstcollectie, AZ, zijn visie op de toekomst en nog vele andere onderwerpen. Alle deelnemers, bedankt voor jullie enthousiasme, met zijn allen hebben we er een goede avond van gemaakt.

Dirk Scheringa
facebook.com

Tilburg University Alumni

Tilburg University Alumni
facebook.com

Voor alle Tilburg University-economen! Sessie Dirk Scheringa, met gratis boek!

Voor alle Tilburg University-economen! Sessie Dirk Scheringa, met gratis boek!
facebook.com

Photos from Vereniging van Tilburgse Economisten's post

Genieten van een heerlijk diner in de Faculty Club van Tilburg Universiteit voorafgaand aan de lezing van Robin van Galen.

Photos from Vereniging van Tilburgse Economisten's post
facebook.com

Robin van Galen

Donderdag 10 maart was er weer een inspirerend VvTE-evenement. Robin van Galen vertelde ons aan de hand van o.a. het vijf-fasenmodel van Tuckman hoe Teamsucces in elkaar steekt. Niet alleen is dit van belang om goud te winnen op de spelen, ook als team op je werk kun je hier veel lessen uit halen! Er was niet alleen tijd voor een goed inhoudelijk verhaal, er was ook genoeg tijd om het puliek te vermaken met prachtige anekdotes over Robin's ervaringen als topcoach. Voorafgaand aan Robin's lezing was er een heerlijk diner, verzorgd door Auberge du Bonheur. Alle deelnemers bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot snel!

Robin van Galen
facebook.com

Teamsucces door Robin van Galen met exclusief diner in de Faculty Club

Teamsucces door Robin van Galen met exclusief diner in de Faculty Club
facebook.com

Quiz

NEAR Vereniging van Tilburgse Economisten