Top Local Places

M.J. van Riel b.v.

Zevenheuvelenweg 23, Tilburg, Netherlands
Transport/freight

Description

ad

Kraanverhuur, speciaal transport, machines & montage.
Kraan huren en meer.
Op deze website vindt u informatie over onze werkzaamheden en over ons materieel. Wilt u een kraan huren of heeft u speciaal transport nodig? Dan zijn wij u graag van dienst. Het is praktisch onmogelijk om het gehele wagenpark voor kraanverhuur en speciaal transport op deze website te vernoemen, vanwege de vele innovaties en wisselingen hierin.

Wij bieden onder andere mogelijkheden voor:

• Het huren van torenkranen
• Het huren van bouwkranen
• Transport naar Tilburg

Kraanverhuur, speciaal transport, machines & montage.

Voor advies en informatie omtrent kraanverhuur/ speciaal transport/ machines & montage staat ons team u altijd ter beschikking. Indien nodig komen wij ter plaatse de situatie bekijken. Ook in de calculatie-fase staan wij voor u klaar, om samen met u de meest rendabele en efficiënte oplossing te vinden voor het "logistieke vraagstuk". U kunt dus niet alleen een kraan huren of speciaal transport regelen, wij zorgen voor een compleet advies.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Wij zoeken gedreven mensen die ons komen versterken.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Wie wil het team van M.J. van Riel versterken. We zoeken een gedreven persoon die onze binnendienst gaat ondersteunen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Na een dienstverband van maar liefst 45 jaar heeft Ad Kemmere vandaag zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. (Extra uniek aan dit langdurige dienstverband is dat Ad ooit is aangenomen door de vader van onze directeur Martin van Riel!) Wij wensen Ad en zijn familie het allerbeste toe voor de toekomst. Ad, bedankt voor alles!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post

Deze week met genodigde klanten een leuk bedrijfsevenement mogen vieren.

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post
facebook.com

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post

Een geslaagde dag vandaag op de dag van transport & logistiek in Tilburg! Samen met Van Riel Forklifts B.V. waren we te bewonderen net als tientallen andere logistieke dienstverleners uit Tilburg en omstreken. Voor ons was het een geslaagde dag en wij hopen dat de bezoekers dit ook zo hebben ervaren!

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post
facebook.com

Vervoer van Zwaartransport

https://www.youtube.com/watch?v=m0995KOn9UE

facebook.com

Kraanmachinisten gezocht! Functieomschrijving: Voor diverse vestigingen zijn wij op zoek naar ervaren en gedreven kraanmachinisten. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden, het verrichten van (klein) onderhoud aan de kraan en hulpmateriaal. Tijdens de uitvoering van de diverse werkzaamheden werk je voornamelijk zelfstandig en in nauwe samenwerking met de planning. Het rijden met en plaatsen, opbouwen/afbreken en bedienen van de kraan geschiedt dus in de meeste gevallen alleen. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, veiligheidsregels en –voorschriften welke van belang zijn bij de uitoefening van de werkzaamheden. Ook houd je je op ieder moment aan deze veiligheidsregels- en voorschriften. Functie-eisen: - Woonachtig in de betreffende regio - Geldig(e) rijbewij(s)(zen)en code 95 - Flexibel inzetbaar is een pre - VCA basis / vol - Geldig hijscertificaat - Eigen vervoer - Aantoonbare ervaring en kennis - Flexibele houding t.o.v. inzetdagen en inzettijden - Zelfstandig en nauwkeuring kunnen werken - Klantvriendelijk en resultaatgericht - Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, Engels en Duits zijn een pre - Werken in weekenden/nachten en overuren is geen probleem M.J. van Riel B.V. bied je een uitdagende baan met een marktconform salaris. Heb jij affiniteit en ervaring in onze branche en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, stuur dan je CV en motivatie naar sollicitaties@mjvanriel.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Claudia Maas – Personeelszaken op 06-23354295.

facebook.com

Wij zoeken gemotiveerde kraanmachinisten voor diverse kranen en diverse regio's! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sollicitaties@mjvanriel.nl.

facebook.com

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post

Tijdens het jaar van ons 70-jarig bestaan, op zondag 10 april 2016 tussen 11:00 – 16:00 uur, zetten M.J. van Riel en Van Riel Forklifts hun deuren wagenwijd open voor het publiek en zakelijke relaties!

Photos from M.J. van Riel b.v.'s post
facebook.com

Quiz

NEAR M.J. van Riel b.v.