Top Local Places

Amarant Vleugel

schiphollaan 26, Tilburg, Netherlands
Real Estate
advertisement

Description

ad


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na 4 jaar vergaderen met elkaar in de cliëntenraad heeft de raad besloten om nieuwe verkiezingen te houden. Twee weken geleden zijn er foto's gemaakt van de kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld. Dit waren 27 personen!!! Deze personen hebben een stukje of verhaaltje geschreven met daarop hun ideeën en waarom ze in de cliëntenraad willen. Gisteren was het zo ver en waren de verkiezingen. Zoals je op de foto kan zien ging het er allemaal heel officieel aan toe! Er waren echte stembiljetten en een onpartijdige stemmeester van buitenaf. Per groep is er 1 kandidaat gekozen om hun groep te vertegenwoordigen. Omdat we 6 groepen hebben was het belangrijk dat er nog een 7e kandidaat bij kwam om beslissingen te kunnen nemen. Deze persoon was van de groep met de meeste verkiesbare kandidaten. We wensen de nieuwe raad veel succes en plezier!

facebook.com

KERSTMARKT VAN AMARANT OP HET DANIEL DE BROUWERPARK. En de Vleugel staat er ook! Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek en lekkere hapjes en drankjes: Amarant organiseert op vrijdag 15 december een grote kerstmarkt op het Daniel de brouwerpark. Iedereen is van harte welkom op Bredaseweg 570 om te genieten van de warme kerstsfeer. De markt duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur en is gratis toegankelijk. De Vleugel is natuurlijk ook aanwezig op deze kerstmarkt om de prachtig zelfgemaakte producten te verkopen......KOMEN JULLIE OOK?

facebook.com

Vandaag met de servicegroep een leuk en vooral heerlijk gerechtje gemaakt....een lunch quiche. Met brood/ham en ei....het was HEERLIJK!!!

facebook.com

Naast onze pepernotenkaars hebben we ook snoephartjes met perzikgeur en honingdrop met honinggeur! Beide ook voor 3,95 per stuk

facebook.com

TE KOOP TE KOOP TE KOOP! Onze nieuwe pepernotenkaars met pepernotengeur voor maar €3,95.

facebook.com

facebook.com

Melanie kwam met het leuke idee om een vogelhuisje te beschilderen met een Panda! Hij is wel erg leuk geworden vinden jullie niet??

facebook.com

Wij staan er al! Zien we jullie vandaag?? Vandaag is het zo ver, de Open Dag van de Zorg van Amarant. Kom jij ook? Je kunt een mooie LinkedIn profielfoto laten maken, neem je CV mee en laat een CV Check doen of ga in gesprek tijdens een echte speeddate. Wil je meer informatie over onze BBL trajecten, of in onze sportzaal zien en beleven wat we aanbieden aan onze cliënten? Het kan allemaal! We zien je graag vandaag op onze zorglocatie 't Hooge Veer aan de Bredaseweg 375 in Tilburg. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

facebook.com

Zaterdag is het zo ver, de Open Dag van de Zorg van Amarant. Kom jij ook? Je kunt een mooie LinkedIn profielfoto laten maken, neem je CV mee en laat een CV Check doen of ga in gesprek tijdens een echte speeddate. Wil je meer informatie over onze BBL trajecten, of in onze sportzaal zien en beleven wat we aanbieden aan onze cliënten? Het kan allemaal! We zien je graag aanstaande zaterdag op onze zorglocatie 't Hooge Veer aan de Bredaseweg 375 in Tilburg. Delen van dit bericht wordt gewaardeerd! Ook de vleugel zal vertegenwoordigd zijn!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nieuw!!!!! Stroopwafel kaars €3,95 per stuk

facebook.com

Recommended Before and After transformation