Top Local Places

Bedrijfsuitjes 'Popstar For One Day'

, The Hague, Netherlands
Attractions/things to do

Description

ad

Bedrijfsuitje vol muziek "POPSTAR FOR ONE DAY" Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje waarin muziek, plezier en teambuilding voorop staan? READY TO PLAY organiseert speciaal voor bedrijven de populaire en unieke workshop "POPSTAR FOR ONE DAY "POPSTAR FOR ONE DAY"
Nog nooit een instrument aangeraakt? Geen probleem! Onder het motto van "in iedereen schuilt een popster" halen onze bandcoaches op een laagdrempelige manier de muzikant in jou en je collega's naar boven.

DE WORKSHOP

Bij ontvangst maken alle deelnemers kennis met de bandcoaches en diverse instrumenten. Wanneer iedereen zijn favoriete rol als zanger(es), drummer, (bas)gitarist of toetsenist gekozen heeft, worden bands samengesteld.

Samenwerking

Iedere band duikt vervolgens samen met een bandcoach de oefenruimte in en gaat gezamenlijk aan de slag om een bekend nummer uit de top 100 aller tijden in te studeren.

Presentatie

Zodra elke bands er klaar voor is, is het tijd voor de feestelijke eindpresentatie: een spetterend live optreden voor alle aanwezige collega's!

DVD-opname

De show wordt tevens vastgelegd op dvd, om alles thuis of op werk nog een keer te kunnen beleven.

Teambuilding

Niet voor niets wordt in de entertainmentbusiness een professionele band vaak vergeleken met een goed lopend bedrijf. READY TO PLAY's workshop "Popstar For One Day" sluit hier naadloos op aan en bezorgt jou en je collega's gegarandeerd een onvergetelijke dag!


Meer weten? Mail naar info@r2p.nl

CONTACT

Quiz

NEAR Bedrijfsuitjes 'Popstar For One Day'