Top Local Places

Escape Room Schagen

Grotewallerweg 3-04, Schagen, Netherlands
Event

Description

ad

Op 25 februari 2017 heeft Escape Room Schagen haar deuren geopend aan de Grotewallerweg 3-04.

Lukt het jou om met je team binnen 60 minuten uit onze eerste room "Space Lab" te ontsnappen? Escape Room Schagen is geopend vanaf 25 februari 2017. Onze eerste kamer is Space Lab. Wij hebben Space Lab twee keer laten bouwen, waardoor het voor grote groepen mogelijk is een Escape Battle te doen. Welk team is het snelste?

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

TELEFOONSTORING (OPGELOST) Wij hebben last van een telefoonstoring op ons vaste nummer. Je kunt ons bereiken op 0611856872. We hopen dat het snel weer is opgelost. NB: inmiddels is de storing verholpen en zijn we weer op ons vaste nummer 0224 422 123 bereikbaar.

facebook.com

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE (BIJ)BAAN IN SCHAGEN? REAGEER DAN SNEL.

facebook.com

VACATURES! KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN? Het wordt drukker en drukker bij Escape Room Schagen en daarbij gaan we in april onze nieuwe kamer openen, dus we zijn opzoek naar nieuwe enthousiaste gamebegeleiders en een gastheer/gastvrouw. Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan, ben je minstens 1 dag in het weekend beschikbaar en is een escape room begeleiden jou op het lijf geschreven. Reageer dan voor 28 januari op één van onze vacatures.

facebook.com

PAK JE KANS!! WEGENS ANNULERING ZATERDAGAVOND KAMERS BESCHIKBAAR Door een annulering van een grote groep hebben we aankomende zaterdag weer plek om 20:30 en 22:00. Zoek je nog een leuke activiteit voor aankomende zaterdagavond? Grijp dan nu je kans en reserveer onze room "Space Lab".

facebook.com

NIEUW BIJ LIZ EVENTS: DOE HET ZELF UITJES.

facebook.com

facebook.com

EERSTE TEAM ZONDER HINTS Afgelopen zaterdag kwam het team van Vienna Beekman onze room "Space Lab" spelen. Al tijdens het reserveren werd ons vertelt, wij willen echt zonder hints spelen. Zolang we niets vragen hoef je ons niet te helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Dit is het eerste team wat helemaal geen hints nodig heeft gehad en is ontsnapt. Chapeau! Achteraf kregen we ook nog een zeer goede recensie van de groep op Escapetalk.nl en Escape Rooms Nederland. Hartstikke mooi van een zeer ervaren groep :) Nogmaals bedankt.

facebook.com

facebook.com

GELUKKIG NIEUWJAAR! De beste wensen namens het team van Escape Room Schagen.

facebook.com

OP DE VALREEP NOG BIJ SCHAGENFM Vandaag is de laatste uitzending van 2017 van Met de deur open bij SchagenFM. Eerder dit jaar was Lisanne al te gast. In deze eindejaarsuitzending blikt Kitty Mertz terug met gasten van het afgelopen jaar. Zo ook met Lisanne... En ze vertelt ook nog een leuk nieuwtje. Dus wij zeggen luister tussen 10:00 en 12:00 naar SchagenFM.

facebook.com

facebook.com

Quiz