Top Local Places

MarQuis Makelaars En Taxateurs

Kerkstraat 7, 's-Gravendeel, Netherlands
Real Estate

Description

ad

MarQuis makelaars & taxateurs In het centrum van ’s-Gravendeel staat de fraai gerestaureerde boerderij waarin MarQuis makelaars & taxateurs sinds 1998 is gevestigd.

MarQuis is een makelaars- en taxatiekantoor, dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars – de NVM. Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Het team van MarQuis wordt gevormd door Cobi Bos en Carsten Tieleman (beiden NVM makelaar en beëdigd taxateur), Yvonne Corlemeijer (NVM assistent makelaar), Nely Kerkstra (secretaresse) en Annerisca Monster (makelaar in opleiding). Met veel plezier in het werk staan zij dagelijks van maandag t/m zaterdag voor u klaar.

Op jaarbasis verwisselen door bemiddeling van MarQuis veel woningen in de Hoeksche Waard van eigenaar. MarQuis is daarmee een grote speler in de markt. Het verkopen van woningen gaat echter niet vanzelf en vergt een heel andere aanpak dan een aantal jaren geleden.
Van de moderne informatietechnieken wordt steeds intensiever gebruik gemaakt. Naast de gebruikelijke vermeldingen op de internetsites, waarvan www.funda.nl de belangrijkste is, wordt door MarQuis natuurlijk ook geanticipeerd op de nieuwste ontwikkelingen.
Daarnaast is en blijft een persoonlijke en vakkundige benadering van opdrachtgevers en kopers onmisbaar. Ondanks alle technieken, blijft het kopen of verkopen van een huis ook emotie en daarmee mensenwerk.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Ruime eengezinswoning met vier slaapkamers, gelegen op loopafstand van het centrum, scholen en voorzieningen. Deze woning is gebouwd in 1973 en is omstreeks 1992 rondom voorzien van kunststof ramen en trespa gevelafwerking. Vrijwel onderhoudsvrij dus.

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Mooi woonhuis met hoog afwerkingsniveau en veel leefruimte. Ligging in rustige woonwijk met kindvriendelijke omgeving op een perceel van 130 m² eigen grond.

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Smaakvol afgewerkt vrijstaand woonhuis met berging en heerlijke tuin. Middenin de kern van Strijensas, maar toch met bijzonder veel vrijheid en uitzicht aan de achterkant. Zo ligt dit vrijstaande woonhuis met berging en tuin. Bijzonder smaakvol afgewerkt en verbouwd tot een heerlijk en luxe woning voor twee personen.

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Solide woonhuis met garage, balkon, nokverhoging en tuin. Ligging in rustige straat op geringe afstand van de dorpskern. De woning is gebouwd in 1987 en staat op een perceel van 132 m² eigen grond. De afwerkingen dateren voornamelijk vanaf de bouw. De bouwkundige- en onderhoudsstaat zijn goed. Wat dus nodig is, is aanpassing aan eigen stijl en smaak.

facebook.com

----- IN PRIJS VERLAAGD ----- Binnen kijken? U bent van harte welkom!

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Keurig onderhouden, fraai woonhuis met berging en tuin op het zuiden, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op 145 m² eigen grond. Deze in 1981 gebouwde woning kenmerkt zich door de zeer goede staat van onderhoud en mooie afwerking van keuken, badkamer, vloeren, enz.!

facebook.com

facebook.com

Paardebloemstraat 21 Klaaswaal. Nu te koop!

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Verhuizen naar een ander huis, zonder klussen of grote verbouwingen? Koop dan deze aantrekkelijke tussenwoning, die ligt in de moderne woonwijk Koningshof. De woning is gebouwd in 1996 en staat op een perceel van 124 m² eigen grond. Het afwerkingsniveau is eigentijds en modern.

facebook.com

NIEUW IN VERKOOP Verrassend ruime, verzorgde eengezinswoning met dakkapellen, bijzonder diepe tuin en vergrote berging. Ligging in een rustige woonwijk, op een perceel van maar liefst 202 m² eigen grond.

facebook.com

Tevreden opdrachtgever!

facebook.com

Ons hele kantoor moet leeg. De komende drie weken ondergaat het een ware metamorfose. Uiteraard zijn we gewoon geopend!

facebook.com

Quiz