Top Local Places

Het Kompas

Noordzeeweg 1090, Rozenburg, Netherlands
Cafeteria
advertisement

Description

ad

'Het Kompas' is een gezellige Cafetaria aan het einde van de Rozenburgse Noordzeeweg. Precies tussen De 2e Maasvlakte en Hoek van Holland in.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bedankt voor alle lieve reacties. Wij zullen volgend weekend weer geopend zijn!

facebook.com

Lieve klanten, gisteren is Lenny van ons heengegaan. We willen iedereen bedanken voor de belangstelling en lieve kaarten. We zullen zorgen dat 'Het Kompas' blijft zoals Lenny het voor ogen had!

facebook.com

Wij zullen dit weekend gesloten zijn. Er is een fout gemaakt in de instellingen waardoor onze Facebook pagina online een paar uur op 'definitief gesloten' stond. Dat is natuurlijk niet het geval en zullen z.s.m weer geopend zijn.

facebook.com

facebook.com

Ook de Stena Line heeft moeite met het weer 🌧

facebook.com

Mooie afsluiter van de dag!

facebook.com

Wij gaan weer langzaam alles opruimen. Wat een prachtige drukke dag was het vandaag!

facebook.com

Wij zijn dit weekend geopend. Gelukkig wordt het mooi weer! ☀️

facebook.com

Helaas zijn wij nogsteeds gesloten. Naar omstandigheden gaat het met Lenny redelijk. Wij geven bericht wanneer wij weer zijn geopend. Onze excuses.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Lieve klanten, Helaas moet ik vermelden dat het erg slecht gaat met mijn moeder Lenny Broere. Er is begin deze maand maagkanker geconstateerd en ze heeft nog maar een aantal dagen te leven. Voor de mensen die haar een kaart willen sturen mogen ons in een prive bericht vragen naar het adres. Ze is nog helder, morgen wordt zij waarschijnlijk naar huis gebracht. Voor de mensen die toevallig nog foto's van ons hebben gemaakt in de loop der jaren zouden jullie deze willen mailen naar info@cafetariahetkompas.nl Groeten, Jeffrey

facebook.com