Top Local Places

Dichterbij-dekern

Wolphaertsbocht, Rotterdam, Netherlands
Professional services

Description

ad

zing spreek beweeg in heldere kleuren en in een wijds landschap van klank. Margje neemt je mee en laat je dansen met je eigen stem. Beginners/gevorderden. (als) dichter bij de kern komen en ervoor kunnen zorgen dat het publiek dit ook ervaart. Voorop hierbij staan passie, beleving, aarding, inzicht, plezier.

Coaching van de stem in alle facetten, zoals volume, expressie, dictie en uitspraak, gezond stemgebruik, diepere tekstbeleving en heldere overdracht.

Persoonlijke begeleiding op maat voor dichters, stemacteurs en sprekers van elk allooi. We gaan samen op zoek naar jouw geluid. Hierbij word je je meer bewust van de wisselwerking tussen de stem, lichaam als geheel, geest en ziel.

Passion, insight, joy and understanding from head to toe/ soul, as tools for taking flight in vocal performance, being it speech or singing. Coaching in an up-close and personal setting. For broad smiles and a clear view on your writing (performance).

Over Margje:

Sinds 1998 geef ik zangles aan alle leeftijden. Na het conservatorium Rotterdam heb ook een cursus stemacteren/ voice-over gevolgd bij Bert van Kruijssen.

Vanuit het voordragen van mijn eigen gedichten volgde al snel de vraag of ik hier ook les in wilde geven. Dit is dan ook een welkome aanvulling op de vocal coaching waar ik veel plezier aan beleef.

Hiernaast werk ik als zangdocent en koordirigent op o.a. het Koorenhuis in Den Haag. En ik schud graag de boel wakker op het podium als zangeres. Andere passies zijn schilderen, edelsmeden, fotograferen.CONTACT

Quiz

NEAR Dichterbij-dekern