Top Local Places

ESSV

Lusthofstraat 7A, Rotterdam, Netherlands
Massage Service

Description

ad

ESSV is gespecialiseerd in sportverzorging voor individuen en sportteams. Sportmassage, sportverzorging en topkwaliteit sportvoeding! Aan iedere sportieve prestatie ligt de sporter zelf ten grondslag. Daarom staat bij ESSV de sporter centraal. ESSV levert de sporter van professionele sportverzorging en voorziet de sporter van de juiste voeding die de brandstof geeft voor het leveren van de prestatie

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Uitbreiding en aanvulling van EHBO gerei van ESSV, essentieel voor soigneren en voor sportverzorging op locatie. Geselecteerd en gegeven door Eric Senneville MSPA PA-C, waarvoor dank!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Erik Jan Kooiman, hartelijk gefeliciteerd met je bronzen plakken!

facebook.com

De Capelle5Challenge (302,3 km) is succesvol voltooid!

facebook.com

Nieuw RoPaRun Team voor 2018: Team Hollander! Dit team zoekt nog steun voor hun deelname en daarmee de goede doelen van Stichting Roparun!

facebook.com

Wat een groots moment voor de Nederlandse wielersport! Na bijna 40 jaar eindelijk weer een Nederlandse winnaar van een grote ronde: Tom Dumoulin; en de renner met wie je ooit als junior in de Pedaalridders-Waardrenner combinatie fietste die de etappezege pakt Jos van Emden! Geweldig geweldig geweldig!

facebook.com

facebook.com

De 24h bootcamp bij Meet the Marines, wat een grandioos sportevenement! ESSV was trots om de ondersteuning in de vorm van sportrepen en onbeperkt dorstlesser voor alle deelnemers en instructeurs te leveren/sponsoren. Deelnemers konden bij de ESSV stand zich persoonlijk laten adviseren over sportvoeding en terplekke aanvullende sportvoeding aanschaffen. Gelet op de fysieke intensiteit van de diverse missies die de deelnemers gedurende 24 uur volbrachten, is er dankbaar gebruik van gemaakt. MTM, dank voor de samenwerking!

facebook.com

ESSV is erbij! We voorzien iedere deelnemer van 3 energierepen en van dorstlesser gedurende de 24 uur. In het bivak kunnen deelnemers terecht voor persoonlijk advies, het boeken van een sportmassagebehandeling en sportvoeding bestellen. Uiteraard nemen we ook een voorraad sportvoeding en verzorgingsmiddelen mee voor aankoop terplekke (betaling per pin!). Het geheel aan leverbare artikelen staat op www.sportvoedinggroothandel.nl en meer informatie over ESSV op www.essv.nl! Tot in het bivak van de 24h Meet the Marines Bootcamp!

facebook.com

JH Massage Assen en ESSV maken sinds eind 2016 gebruik van de massageproducten van Premax. Hiermee werd na een maandenlange zoektocht eindelijk een merk gevonden met een productreeks en kwaliteit die aan de verwachtingen van JH Massage Assen en ESSV voldoet. Ter beproeving werd Life Behind Bars uitgenodigd voor een behandeling met gebruik van Premax producten. Benieuwd naar hun bevindingen? Ze staan in het gedeelde artikel!

facebook.com

Gisteren werd de GP Bati Metallo koers gereden, de vuurdoop voor de uit de Combinatie Zuid-Holland ontstane Districtploeg Zuid-Holland! Thom. Noah, Jelle, Jayson, Matthew en Bas startten aan de zware wedstrijd in het Wallonische heuvellandschap vol met oude kasseistroken. Bas gooide hoge ogen en behaalde een top 30 klassering!

facebook.com

Quiz

NEAR ESSV