Top Local Places

DansTonen

Pieter van Aschstraat 1-3, Rotterdam, Netherlands
Dance Studio

Description

ad

Van nature vrij! Dat zijn we. Dans je natuur. Uit je hoofd, in je hart. Je lichaam heeft je nodig. Kom in beweging. Van binnenuit. De muziek neemt je mee. Female AbunDance is een helende reis voor vrouwen.
Het vertrekpunt in deze reis is de relatie met je moeder. Deze unieke band heeft je vrouw-zijn grotendeels gevormd - soms met barrières die je niet meer langer wilt. Hoe zou het zijn om je als vrouw vrij te voelen, lekker in je vel te zitten en je volledig potentieel tot uiting te kunnen brengen?

De letters van AbunDance staan elk voor een laag waar je doorheen gaat bewegen. Verdeeld in drie etappes. De letters zijn gekoppeld aan bewegingsopdrachten en daarbij behorende oefeningen.
We beginnen bij de A van aandacht, de B van benoemen en de U van uiten. Het beschrijft goed de eerste laag van jezelf zien en gezien worden. Een bedding voelen in jezelf, draagvlak creëren.

De N van nodig is de tweede laag die je in contact brengt met wat je behoeftes zijn, wat wil jij? De D is van draagvlak want je hoeft het niet alleen te doen. Creëer draagkracht in jezelf en om je heen. De A is van acceptatie, als jij aandacht hebt voor jezelf, benoemt wat er leeft en dat uit-draagt in je dagelijkse leven, dan komt er ruimte voor acceptatie. Van wat is en is geweest.

De derde laag begint met de N van nieuw, je kunt jezelf loskoppelen van datgene dat je ondermijnde. Er is ruimte voor nieuw, voor bruisend, voor stralend. De C van je eigen creatievermogen die je nu voelt! Dat is het einddoel van deze reis; je unieke scheppingskracht en volledige potentieel voelen en tot uiting kunnen brengen in jezelf en je leven. Met de laatste letter E geef je expressie hieraan door je leven zo in te richten dat jij er super blij van wordt. iedere dag opnieuw.Tijdens de cursus staat jouw wording als krachtige, scheppende vrouw centraal. Er wordt gedanst en gedeeld, gemediteerd en gevisualiseerd, gemasseerd en geoefend. In een sfeer van warmte en geborgenheid, waardoor je diep aardt in je lichaam en in je gewaar zijn. Je zal je verbonden voelen en vol levenslust.

Het idee achter Female AbunDance is dat iedere vrouw voelt wat haar ware draagkracht is en haar scheppingskracht aanwendt in haar leven.

Dat je het gevoel hebt als je in de ochtend wakker wordt; Ja, een nieuwe dag om te leven! Om vorm te geven, om lief te hebben en te doen wat ik wil en daar alle ruimte en mogelijkheden in voelt. En daarin ook de verbondenheid voelen met andere vrouwen die zichzelf dragen als de 'queens' die we zijn.

Tijdens mijn lessen combineer ik dans en een helende reis voor vrouwen omdat het lichaam de drager is van onze ervaringen en overtuigingen. Het bewegende lichaam is een directe verbinding naar jezelf en je innerlijke wereld. Je innerlijke wereld verkennen is essentieel voor heling.

Vrouwen voelen zich veelal kleiner en onvermogender dan we in wezen zijn.
Alsof we niet op onszelf kunnen vertrouwen en dat het leven een weg vol gevaren is, waar vooral voorzichtigheid bij geboden is. De essentie van Female AbunDance is dat je voelt dat het leven bedoeld is als bekrachtiging van jezelf. Dat je voluit mag stralen, zichtbaar en uniek bent.

De benadering van Female Abundance maakt dat mogelijk.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dansworkshop De Helende Vrouw

Laat je lichaam spreken. Je armen vertellen je zinnen, je handen je woorden en je vingers de letters. Boeiend en expressief om aan den lijve te ervaren.

Dansworkshop De Helende Vrouw
facebook.com

Dansworkshop De Helende Vrouw

Dansworkshop De Helende Vrouw
facebook.com

Dansworkshop De Helende Vrouw

Laat de lente maar komen!

Dansworkshop De Helende Vrouw
facebook.com

The Women's Sanctuary

facebook.com

Quiz

NEAR DansTonen