Top Local Places

Bodymind Opleidingen

Antony Duyklaan 5, Rotterdam, Netherlands
Education

Description

ad

Bodymind Opleidingen leidt op tot het beroep van Integrated Psychotherapy therapeut en heeft een groot scala aan trainingen en workshops in de lichaamsgerichte psychotherapie en coaching, systemisch werk en professionalisering.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Marjolijne van Buren-Molenaar heeft een nieuw blog geschreven. Over vallen en opstaan. En dansen.

facebook.com

In deze tijd van ‘jezelf voorbij lopen’, is het beleven van je lijf en het leven in je lijf een prachtig geschenk dat je jezelf kan geven. Het Festival Beleef je Lijf is een uitstekend moment om daarmee te beginnen. Morgen kan het! Grijp die kans.

facebook.com

Doet iedereen zijn kleren uit bij workshops van Heart & Sexuality? Ga ik hyperventileren door ademwerk? Hoe groot moet een trauma zijn voordat ik naar een training van Traumahealing kan? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het Festival Beleef je Lijf. Volgende week al! Kom ook.

facebook.com

Het programma van het Festival Beleef je Lijf is nu helemaal rond. Download het via Centrum Djoj.

facebook.com

Stilleven van 43 ordners die klaarliggen voor de opleiding Somatic Experiencing. Start over een uur.

facebook.com

Het Festival Beleef je Lijf vind ik bijzonder omdat het je de kans geeft om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de opleidingen die Bodymind te bieden heeft. Hier komen de stromingen, trainers, studenten en therapeuten samen. Ik kijk ernaar uit iedereen te ontmoeten. Je kan luisteren, lezen, ervaren wat IP, H&S of SE inhoudt. Vragen stellen, een gesprekje aanknopen, boeken kopen. Je doet nieuwe inzichten op in de workshops of in de mini-sessies. Ik ben verheugd dat ik in de pauzes mini-sessies mag geven en ik hoop zelf nog even lekker in beweging te komen bij één van de ervaringsgerichte workshops. Bewust met mijn lijf en mij hoofd bezig zijn, daar hou ik van! Kim de Jong, Praktijk Stroom

facebook.com

24 maart doe ik mee aan het Festival Beleef je Lijf. Samen met collega's ga ik een workshop en minisessies geven over Somatic Experiencing (SE). Dit is lichaamsgericht traumawerk. Trauma klinkt zwaar, maar is dat hoeft helemaal niet. We maken allemaal dingen mee in ons leven die te snel, onverwacht of te veel waren om goed te verwerken. Van bijvoorbeeld een ongeluk, operatie, pesten, scheiding of baanverlies kan je lang last hebben. Klachten kunnen heel verschillend zijn, zowel mentaal als fysiek. Het is bevrijdend als je daar iets mee kunt. Ervaar SE zelf op het Festival Beleef je Lijf op zaterdag 24 maart en kijk of de opleiding iets voor je is. Lies Dekkers

facebook.com

Maya Kerstan, trainer Heart & Sexuality, vertelt aan de hand van een voorval in haar praktijk, over het herstellen van de stroom tussen hart en geslacht. "Soms gaat het snel. Een oude blokkade wordt direct doorbroken. Meestal hebben we daar wat langer voor nodig als Heart & Sexuality therapeuten. Waar het om gaat is om er op te vertrouwen dat, hoe oud je ook bent, de stroom tussen hart en geslacht altijd hersteld kan worden. Daar gaat ons werk in essentie over. " Lees haar blog.

facebook.com

Nu het land heel langzaam ontwaakt uit een winterslaap, mijmert Greet Vlaming in haar blog over het verschil tussen haar stadse mentaliteit en de rust van het platteland waar ze woont.

facebook.com

Zaterdag 24 maart barst het Festival Beleef je Lijf los in Centrum Djoj. Maya Kerstan (Heart & Sexuality) is een van de trainers daar aanwezig. Maya: "Voor mij is deze dag een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met wat BodyMind Opleidingen te bieden heeft. Niet alleen voor nieuwkomers, maar ook voor (oud)studenten, docenten en therapeuten. De verschillende branches passen naadloos bij elkaar en vullen elkaar aan. De sfeer is vol nieuwsgierigheid en waardering. De vorige keer hadden we een druk bezochte dag met veel enthousiaste mensen, verschillende heb ik later terug gezien in een training of in individuele therapie. Ook contacten met collega’s zijn hier opgebouwd, die tot meer vruchtbare samenwerking gaan leiden. Ik kijk nu al uit naar 24 maart!

facebook.com

Op 24 maart is er weer het Festival Beleef je Lijf in Djoj, Rotterdam, waar je in allerlei workshops kennis kunt maken met het aanbod van Bodymind Opleidingen. Marjolijne van Buren-Molenaar: "Dit is voor mij de vierde keer dat ik mee mag werken aan het Festival Beleef je Lijf. En een festival is het. Voor mij dan. In dat opzicht dat het mijn passie en ook mijn missie is om ons prachtige werk zoveel mogelijk voor het voetlicht te brengen. Ik heb al diverse workshops gegeven, op 24 maart mag ik ook een interactieve lezing verzorgen. Interactief in dat opzicht dat het een samenspel wordt tussen mij en mijn twee branche-collega’s Maya en Ankie, maar natuurlijk ook tussen ons en het publiek. En tussen hoofd en lijf. Dus… graag tot dan!" Marjolijne van Buren-Molenaar Docent Integrated Psychotherapy

facebook.com

Op 24 maart is er weer het Festival Beleef je Lijf in Djoj, Rotterdam, waar je in allerlei workshops kennis kunt maken met het aanbod van Bodymind Opleidingen. Bijvoorbeeld bij Sjaak Overbeeke: "Het Festival Beleef je Lijf is een baken van energieke en stille bezinning in deze drukke wereld van snelle interactie en takenlijstjes. Tijdens deze dag zetten we het lichaam zowel in beweging als af en toe stil. Ik ga o.a. een workshop geven over 'Leren luisteren naar en met je lichaam'. Pas wanneer we ons lichaam meenemen in de communicatie met anderen, kunnen we tot een gesprek op zielsniveau komen. Ik zou het fantastisch vinden om alle deelnemers aan mijn workshop die ervaring mee te geven."

facebook.com

Quiz

NEAR Bodymind Opleidingen