Top Local Places

De Jongste Huizenbeheer

Oudedijk 21, Rotterdam, Netherlands
Commercial Real Estate Agency

Description

ad

De Jongste Huizenbeheer verhuurt woningen in Rotterdam en omgeving.

Woningen die op korte termijn beschikbaar komen worden op deze pagina vermeld.

Onze huurders kunnen het prikbord gebruiken om een vraag te stellen of een storing door te geven.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Buitenkansje op de Oudedijk in Kralingen. 😋

facebook.com

facebook.com

We verkopen weer een woning uit ons complex aan de Ramlehweg. Vogelenzang de Jong Makelaars doet de verkoop. Weet je iemand die een koopappartement zoekt in Kralingen? Tag ze dan onder dit bericht.

facebook.com

Benedenwoning MET TUIN, in Kralingen-Oost (het chique gedeelte van de wijk 😀). En uiteraard met gezellig glas-in-lood en paneeldeuren enzo.

facebook.com

Appartement Oudedijk - Kralingen (per 1 september 2016)

Appartement Oudedijk 161a te Rotterdam, gelegen nabij diverse winkels (Oudedijk en Lusthofstraat), horecagelegenheden, openbaar vervoer (tramlijn Oostzeedijk en Oudedijk en metrohalte Voorschoterlaan), Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam en recreatiemogelijkheden zoals Kralingse Bos en Kralingse Plas op loopafstand. Het betreft een gestoffeerde tweekamerwoning, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer, keuken (met inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser), badkamer met douche. De huurprijs bedraagt € 775,- per maand (excl. G/W/L, kale huur €715,- en een vergoeding voor stoffering € 60,-). Bij ondertekening van een huurovereenkomst dient huurder de eerste maand huur vooruit te voldoen, samen met 1 maandhuur als borg en € 363,- administratiekosten (inclusief BTW). Stuur een bericht naar info@djhb.nl als je interesse hebt. De huur van deze woning ligt boven de huurprijsgrens voor huurtoeslag. Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto-maandinkomen ten minste driemaal de bruto-huur te bedragen. #woning #huis #huren #Rotterdam #woonruimte #gezocht

Appartement Oudedijk - Kralingen (per 1 september 2016)
facebook.com

Beschikbaar: Hoflaan 83a, Kralingen

Appartement Hoflaan 83a te Rotterdam, gelegen aan lommerrijke laan, in het hart van Kralingen nabij diverse winkels (Lusthofstraat), horecagelegenheden, scholen, openbaar vervoer (tramlijn Oostzeedijk en Oudedijk en metrohalte Voorschoterlaan), Erasmus Universiteit en recreatiemogelijkheden zoals Kralingse Bos en Kralingse Plas op loopafstand. Het betreft een gestoffeerde zeskamerwoning, bestaande uit een woonkamer, eetkamer (en suite), zijkamer, open keuken (met inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser) en toilet op de bel-etage en drie slaapkamers en badkamer (met ligbad, douche en grote kast als opstelplaats voor wasmachine en droger). De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van laminaat , de overige ruimten hebben tapijt. Het appartement heeft diverse inbouwkasten en een kelder. De voortuin wordt gedeeld met de huurders van de 6 andere appartementen in het gebouw en biedt mogelijkheid tot het stallen van fietsen. De huurprijs bedraagt € 1.750,00,- per maand. Bij ondertekening van een huurovereenkomst dient huurder de eerste maand huur vooruit te voldoen, samen met 1 maandhuur als borg en € 363,- administratiekosten (inclusief BTW). Stuur een bericht naar info@djhb.nl als je interesse hebt. Bewoning door studenten is niet toegestaan. De huur van deze woning ligt boven de huurprijsgrens voor huurtoeslag. Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto-maandinkomen ten minste driemaal de bruto-huur te bedragen. #woning #huis #huren #Rotterdam #woonruimte #gezocht

Beschikbaar: Hoflaan 83a, Kralingen
facebook.com

-VOORKENNIS VOOR ONZE VOLGERS - Aan het eind van deze maand komen er leuke woningen beschikbaar, allen in Kralingen. Meerdere woningen van ongeveer 60m2 (1 etage), met en zonder balkon, met kale huren van Euro 775,00 tot 995,00. 1 BENEDENWONING aan de Hoflaan, ongeveer 120 m2, kale huur Euro 1750,00. Stuur een bericht naar info@djhb.nl als je interesse hebt. Woningdelers moeten we teleurstellen, houd er ook rekening mee dat je inkomen ongeveer 4 keer de kale huur moet zijn.

facebook.com

Quiz

NEAR De Jongste Huizenbeheer