Top Local Places

My Creations By Sharina

Burgemeester Meijboomstraat 14, Rijnsburg, Netherlands
Shopping & Retail
advertisement

Description

ad

Workshops, kinderfeestjes, kraamcadeau's, decoratie, Traktaties/Bedankjes, Lifestyle producten en meer! Welkom bij My Creations By Sharina


Toen ik zwanger was van mijn 2de kindje had ik een gesprek met de gene die onze geboortekaartje maakte. Ik had namelijk al een aantal stickers besteld omdat ik ze zo leuk vond en ze zei maar dat kan je ook zelf! Ow maar hoe dan? Dus dat ben ik uit gaan zoeken, eigenlijk met het idee om het als hobby te gaan doen. Wel een hele dure hobby maar goed ik vond het zo leuk. Nooit geweten dat dat zou leiden naar My Creations By Sharina.
Van vragen krijgen voor stickers naar vragen of ik er geen workshops in wil geven. En daar ontstond mijn bedrijf!
1 september 2015 heb ik de stap gemaakt om mijn idee uit te werken naar een mooi en groeiend bedrijf en ik moet zeggen dat lukt aardig!

Je kunt bij mij terecht voor workshops,kinderfeestjes, woondecoratie en gepersonaliseerde cadeau's

Denk aan:tekstborden,wandborden,autostickers,raamstickers,muurstickers,deurstickers en nog veel meer!
Dat alles kan gepersonaliseerd worden naar eigen smaak en keuze!

Ook geef ik hier in workshops,je kan bij mij terecht voor een workshop tekstbord maken, wandbord maken en glasetsen.
Sinds kort geef ik ook kinderfeestjes! Momenteel is dit alleen nog tekstbord maken en foamklei figuurtjes maken. In de toekomst zal dit worden uitgebreid.
Dus is er iets wat je mooi vind maar liever in een andere kleur ziet? Zeg het mij. Is het te groot? Zeg het mij. Is iets te klein? Zeg het mij dan ook. Samen komen we er vast uit om jouw project tot leven te doen komen.

Wil je een workshop boeken? Stuur me dan een mailtje!
Omdat mijn producten met de hand worden gemaakt, vergt het enige levertijd. houdt hier rekening mee.
Geboorte cadeau's gaan voor!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Even voor de Rijnsburgers onder ons! 28 oktober 19:00 kun je verzamelen voor de trick and treat tocht in Rijnsburg! Wie het engst gekleed is kan wat winnen! Mee doen? Meld je aan? Wil je mee doen met uitdelen? Meld je dan ook even aan en je komt op de route lijst!

facebook.com

Zaterdag avond 28 oktober kun je lopen voor Halloween, verzamelen om 19:00 op het Hoftuinplein. Wie het mooist verkleed is kan wat winnen! Bij het verzamelpunt krijg je een route uitgedeeld! Er zijn 2 routes 1 voor rondom het centrum en voor de wat oudere kinderen die ook buiten het centrum loopt. Om 21.00 uur worden jullie terug verwacht op het hoftuinplein daar maken we de winnaar bekend die het leukst gekleed is! Wil je mee doen? Meld je aan! Dit kan via pb bij Veronique de Bruin Kan je niet mee doen maar mogen ze langs jouw huis? Meld je dan ook even aan! Ik hoop op veel aanmeldingen zowel voor de huizen en de kinderen! Delen is erg lief!!

facebook.com

Jeejj nu ook bij K&O Katwijk mag ik aan de slag

facebook.com

Nieuw!! Hydrofiel luiers met maanden, leuk voor maandelijkse foto's €10

facebook.com

Oehhhh spookie! Wil jij ook lekkere koekjes? Kom ze zelf decoreren!

facebook.com

Vanavond workshop gehad met de leukste kraamverzorgers! Kraamzorg de Waarden! Was gezellig!

facebook.com

****win die leuke cadeauzak! Hoe lees hieronder*******

facebook.com

Vandaag ben ik tante geworden van een heel lief klein mannetje en natuurlijk heb ik daar weer genoeg voor mogen maken😍😍 im in love💗

facebook.com

****win****

facebook.com

****Win****Win ***** Wie wint deze leuke cadeauzak? Bij 1000 likes verloot ik 1 zak voor een leuke familie! Wat moet jij doen? *like mijn pagina *deel dit bericht * zet onder in de bericht waarom jij dit zou moeten winnen

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation