Top Local Places

Jobshift Uitzendbureau

Leeghwaterstraat 13 01, Reeuwijk, Netherlands
Company

Description

ad

JobShift is een uitzendbureau dat zich specialiseert in de bouwsector, groenvoorziening & GWW-sector. Wij zijn gevestigd in Reeuwijk. JobShift is een uitzendbureau dat zich specialiseert in de bouwsector, groenvoorziening & GWW-sector. Wij zijn gevestigd in Reeuwijk, centraal gelegen in het Groene Hart. JobShift levert Grondwerkers, Kraanmachinisten en Stratenmakers. Dankzij de praktijkervaring van ons kantoorpersoneel weet JobShift waar u naar op zoek bent. Wij denken graag met u mee en dragen oplossingen aan.  
JobShift staat voor service en staat daarom 24 uur per dag klaar voor werkgever en werknemer. Wij nemen er de tijd voor om elkaar persoonlijk te leren kennen en komen daarom graag bij u langs.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Wij horen graag van u! Tel.: 0182-304040 Email: info@jobshift.nl

Timeline Photos
facebook.com

Jobshift Uitzendbureau

Jobshift Uitzendbureau
facebook.com

Photos from Jobshift Uitzendbureau's post

Je verwacht het niet.. Maar het voorjaar staat alweer voor de deur! Er is met ons personeel de afgelopen periode weer veel werk verzet maar de vraag naar personeel blijft toenemen en daarom is JobShift op korte termijn opzoek naar versterking!! Bent u op zoek naar een (nieuwe)baan of kent u iemand die een baan zoekt? neem dan contact met ons op of kijk op de website voor onze openstaande vacatures! info@jobshift.nl 0182-304040 www.jobshift.nl

Photos from Jobshift Uitzendbureau's post
facebook.com

Quiz