Top Local Places

Happy Cat Kattenoppas

, Oudewater, Netherlands
Nanny

Description

ad

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor je kat/katten tijdens de vakantie? Ik ben kattenoppas in Oudewater en omgeving. Ik kom bij mensen thuis om met veel liefde voor hun katten te zorgen, zodat zij in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ik kom dan eenmaal daags langs om te zorgen voor vers voer en water, een schone kattenbak, voor knuffels en om met de kat spelen; voor alles waar de kat behoefte aan heeft. Wil je meer informatie of alvast kennismaken, stuur dan een privé-bericht en ik zal zo snel mogelijk reageren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Wat mij nou weer gebeurde... zomaar ineens was mijn 'personeel' op vakantie. Zonder mij te vragen of ik dat wel goed vond natuurlijk. Ineens een stil en leeg huis. Nou pfff... dan laat ik toch mijn eten staan ! Haha : mijn kattenoppas was meteen bezorgd. Mooi. Gelukt. Ze was extra lief voor me ! Ach... nou ja, na 1 daagje gaf ik mijn verzet op hoor. Ik at weer lekker mijn bakje leeg. Dat doe ik wel vaker zo. Ik ben de midweek eigenlijk wel goed doorgekomen maar was toch reuze opgelucht dat mijn eigen personeel weer tot mijn beschikking was.

facebook.com

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Chiquitini! Ik woon sinds kort in Oudewater en mijn vrouwtje heeft een fijne kattenoppas gevonden joh! Elke dag vlogen er spannende veren door mijn huisje. Ik vond het reuze interessant en heb mijn aller-coolste sprongen laten zien. Ik wist zelf ook niet dat ik zo hoog kon springen ! En tjonge ik moest er zelfs van hijgen. Gelukkig mocht ik dan even uitrusten terwijl mijn eten en drinken werd verzorgd. Nu mijn baasjes er weer zijn zal ik ze mijn mooie sprongen ook eens showen !

facebook.com

Mijn naam is Jerry. Ik ben op deze pagina al eerder te zien geweest. Toen werd ik flink geroemd om mijn knuffelkunsten. Dus moest ik natuurlijk wel weer voldoen aan de hoge verwachtingen die er waren! Nou, haha, dat was écht een makkie voor mij ! Ik wil namelijk ALLEEN MAAR KNUFFELEN. De afgelopen week spaarde ik al mijn knuffelkunsten op tot zij van Happy Cat kwam. Het was hier heel stil in huis maar zodra de sleutel in de voordeur ging zette ik mijn miauws meteen aan. Het was dagelijks een kwestie van op haar schoot parkeren .....( nou ja schoot, ik lag echt op elk vrij plekje eigenlijk ) , mijn motortje starten en knuffelen maar. En daar werden we dan allebei heel blij van ! Vanaf nu kunnen mijn baasjes het weer overnemen, die zijn namelijk helemaal ontspannen na een winterse vakantie.

facebook.com

Wij hadden ff lekker een weekend lang het huis voor ons alleen. Inmiddels weten we echt wel wat dat betekent. Onze Happy Cat vriendin komt dan lekker kroelen en spelen ! Ze nam deze keer superlekkere kattensnoepjes voor ons mee. Smikkel smikkel smul. Ook sloofden we ons goed uit om een verenhengeltje achterna te zitten. Vandaag kwamen onze baasjes lekker alweer thuis. Maar die snoepjes.... die zijn helaas verdwenen.....

facebook.com

Gisteren naar de tentoonstelling Kattenliefde geweest in Rotterdam. Was erg leuk !

facebook.com

Je denkt toch zeker niet dat er elke keer over mij geschreven mag worden hè. Ik ga er gewoon he-le-maal bovenop liggen ! Het gekke is... zij van Happy Cat vond het geen enkel probleem. Ze zei : " doe alsof je thuis bent Nero ". Nou en dat was ik natuurlijk ook ! Home alone voor een paar dagen. Mét enkele bezoekjes van Happy Cat.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Wat was het stil bij mij in huis.... tjonge jonge. Mijn baasjes waren er even tussenuit gegaan. Maar natuurlijk hadden ze wel iets voor mij geregeld. Ik had t kunnen weten ! Ze willen namelijk graag dat ik mijn medicatie op tijd binnen krijg. Wat voor mij meteen een gezellig half uurtje inhield met haar van Happy Cat. Ik vond het leuk om steeds maar over haar schoot heen te banjeren. Want dan bleef ze maar kletsen ! Ook kon ze heerlijk op mijn koppie en in mijn nekkie kriebelen..... en mocht ik achter een spannend vliegprooitje aan. Wel met enig respect voor mijn leeftijd dan hè. Snoepje toe.... ja hoor, best gelopen !

facebook.com

facebook.com

Quiz