Top Local Places

De Vossenberg Boomkwekerij

Kapelstraat 6a, Oudenbosch, Netherlands
Company

Description

ad

Boomkwekerij De Vossenberg is gespecialiseerd in het kweken van leibomen vormbomen en tuinbonsai.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

De siepeer (Pyrus chanticleer) leibomen staan weer bijna in bloei. Deze onderhoudsvriendelijke leiboom heeft naast de prachtige bloesem ook als voordeel dat deze heel lang het blad behoudt. Als u deze leibomen nu plant, dan heeft binnenkort al prachtige bloemen in uw tuin!

facebook.com

Er zijn weer nieuwe Ilex crenata bonsai binnen gekomen. Zoekt u ook nog een eye-catcher voor de tuin? Kom dan eens vrijblijvend kijken naar ons grote assortiment vormbomen!

facebook.com

Ook in de showtuinen van Tuinidee zijn onze vormbomen te zien. Deze tuinbeurs is nog tot en met zondag te bezoeken in de Brabanthallen in Den Bosch.

facebook.com

Vanaf donderdag 22 t/m zondag 25 februari zijn wij weer aanwezig op Tuinidee in de Brabanthallen in Den Bosch. Komt u komend weekend ook inspiratie opdoen voor uw tuin?

facebook.com

Beuk is goed in vorm te snoeien en is daarom erg geschikt als leiboom of vormboom (bijvoorbeeld als bonsai of met blok op stam). In de zomer heeft de beuk groen of rood blad. In de wintermaanden behoudt de beuk bruin blad, waardoor deze elk seizoen weer anders is.

facebook.com

Afgelopen dagen hebben we het druk gehad met het herstellen van de stormschade. Volgende week nog de omgewaaide bomen recht zetten en dan weer met goede moed uitkijken naar het nieuwe seizoen.

facebook.com

Vandaag een prachtige zonnige winterdag op de kwekerij !

facebook.com

We komen onze vormbomen vanaf nu bezorgen met onze nieuwe bus. Afgelopen week is de belettering aangebracht door Ahaa reclame.

facebook.com

Als boom zie je nog eens wat van de wereld 😀. Deze Ilex crenata bonsai is opgekweekt in Japan ⛩. Afgelopen voorjaar is deze vanuit Japan binnen gekomen in Nederland. Nu staat deze klaar voor een enkele reis naar Engeland 🇬🇧.

facebook.com

Afgelopen week hebben we weer veel mooie bomen mogen afleveren, waaronder deze grote tuinbonsai. Deze vormbomen moesten in de achtertuin geplant worden, maar dat was geen probleem met de kraan met reikwijdte van 30 meter van De Kok Transport.

facebook.com

Wat is de herfst toch mooi! Het blad van de Liquidambar (amberboom) heeft weer een prachtige herfstkleur. Deze gezonde boom is erg geschikt als leiboom of dakboom. Bovendien krijgt deze mooie kurklijsten op de bast.

facebook.com

Vandaag hebben we 4 oude leilindes geleverd aan een tevreden klant. Deze mooie leibomen zijn geplant door Marco Luykx Tuinaanleg. Met volwassen leibomen heeft u gelijk een mooi resultaat, alsof de bomen er al jaren staan!

facebook.com

Quiz

NEAR De Vossenberg Boomkwekerij