Top Local Places

Sturdy Personal Training

Rembrandtstraat 3, Oud-Beijerland, Netherlands
Sports venue

Description

ad

De gediplomeerde en ervaren  trainers van Sturdy Personal Training staan garant voor een goede en professionele begeleiding . Wie alleen en zonder doordacht plan traint, zal niet snel zijn of haar doel bereiken. Met de persoonlijke begeleiding van Sturdy Personal Training blijft u gemotiveerd en voelt u zich al binnen een maand aanmerkelijk fitter en mentaal beter, u krijgt meer zelfvertrouwen!

De gediplomeerde en ervaren  trainers van Sturdy Personal Training staan garant voor een goede en professionele begeleiding bij uw persoonlijke doelstelling. Sturdy Personal Training helpt u fit te worden en het maximale uit uzelf te halen. Aan de hand van een speciaal voor u gemaakt trainingstraject wordt u ondersteund bij uw trainingen, en geadviseerd over hoe u uw doel kunt bereiken.

Wilt u afvallen? Iets doen aan stressgerelateerde klachten? Of meer kracht en uithoudingsvermogen ontwikkelen? Met onze trainingen raakt u gemotiveerd in het bereiken van uw persoonlijke doelstelling! Uw vorderingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. U krijgt daarnaast advies over uw lifestyle en u wordt geholpen  bij het verminderen van aanhoudende klachten na een revalidatie of hersteltraining.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vandaag kwam @daanschippers de Mihabodytec ervaren! Top gewerkt Daan! Ik ben benieuwd naar morgen 😁🔌

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Blijven bewegen is de remedie tegen lage rugpijn . Onze gecertificeerde trainers kunnen je helpen een passend bewegingsprogramma te maken. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1821125/blijven-bewegen-is-de-remedie-tegen-lage-rugpijn

facebook.com

Wie wil er gezonde maaltijden in de vriezer hebben voor na het sporten de aankomende tijd? Lees het onderstaande dan even ! Ik ga het op donderdag halen in Sleeuwijk ! Ben je bij de eat a long geweest bij Sturdy in oktober dan weet je hoe heerlijk deze mannen koken. Geef het even aan mij door als je mee wil eten en breng je bakjes even bij Sturdy!

facebook.com

Eet jij al havermout als ontbijt ?

facebook.com

Al lijkt het nog ver weg, de zomer 🌞 is er sneller dan je denkt.. Wil jij gezond en fit de zomer in? Dan is het nu tijd om te beginnen met MihaBodytec! 2 proeflessen voor €25,00 ! Meer info of aanmelden http://www.sturdypersonaltraining.nl/miha-bodytec/

facebook.com

facebook.com

Wat doet 16uur vasten met je lichaam ? Wie doet er gratis mee met onze intermittent fasting challenge in februari ? Geef je op via info@sturdypersonaltraining.nl https://www.fittergy.nl/2017/06/wat-doet-16-uur-vasten-met-je-lichaam/

facebook.com

Er is binnenkort weer plek op zondag! Dus zou je graag een keertje extra willen trainen op zondag Personal training💪🏻 of Miha Body Tec 🔌. Of wil je starten met trainen. Geef het even door aan Nathalie of mail naar info@sturdypersonaltraining.nl Trainers op zondag zijn Nathalie Zweerman en Reinier Bremmer.

facebook.com

Vrijdag middag is train de trainer tijd! Trainers Nathalie en Ruben geven elkaar les in de Miha Body Tec🔌💪🏼. Wil je ook een keer een training ervaren? In de maand februari 2x voor €25,00. *vraag naar de voorwaarden. http://www.sturdypersonaltraining.nl/miha-bodytec/

facebook.com

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

simply_suuzderotterdam,spierpijn,boksen,lol,heupblessure

Ik zoek iemand die me morgen in m'n bureaustoel wil rondrijden door #derotterdam 🙈 Aanmelden via DM svp. #lol #boksen #heupblessure #spierpijn (foto door @mellanieburger)

derotterdam,spierpijn,boksen,lol,heupblessure
@simply_suuz, instagram.com

Quiz

NEAR Sturdy Personal Training