Top Local Places

Bouwkavels Ospel - Bena Horick BV

Kampersweg 3, Ospel, Netherlands
Real Estate Agent

Description

ad

Bouwkavels te koop in Ospel  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

GEZOCHT: medebouwer voor tweekapper op bouwkavel in plan Houwakker/Vlut te Ospel! In het plan Houwakker/Vlut te Ospel is kavelsplitsing mogelijk waar twee-onder-één kap huizen gebouwd kunnen worden. Een aantal daarvan zijn al met succes verkocht en de families wonen hier inmiddels met veel plezier in hun nieuwbouwwoning🏡. Van een familie is bekend dat ze graag met iemand anders een kavel willen afnemen waar ze dan een tweekapper kunnen bouwen. Deze familie is dus op zoek naar een medebouwer. Het gaat om kavel 69 (rode cirkel afbeelding). Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bena Horick BV. Alle opties zijn bespreekbaar dus kom gerust langs voor meer informatie. De voordelen: - Door kavelsplitsing bent u voordeliger uit. - Ideale mogelijkheid voor starters. - U komt te wonen in een nieuwbouwwijk met groene uitloopgebieden. - U woont op 5 minuten afstand van de A2 en 10 minuten van de A67. Wilt u meer weten over bouwen in Ospel of mogelijk instappen voor de bouw van een twee-onder-één kap? Neem dan contact op met Bena Horick BV via ✉️hm.scheepers@gmail.com, 📞06-22846873 of kijk voor meer informatie op www.benahorick.nl. Delen? Graag 😉!

facebook.com

Bena Horick BV wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017🎄 met veel woon- en bouwplezier🍾🏡!

facebook.com

GEZOCHT: medebouwer voor tweekapper op bouwkavel in plan Houwakker/Vlut te Ospel! In het plan Houwakker/Vlut te Ospel is kavelsplitsing mogelijk waar twee-onder-één kap huizen gebouwd kunnen worden. Een aantal daarvan zijn al met succes verkocht en de families wonen hier inmiddels met veel plezier in hun nieuwbouwwoning🏡. Van een familie is bekend dat ze graag met iemand anders een kavel willen afnemen waar ze dan een tweekapper kunnen bouwen. Deze familie is dus op zoek naar een medebouwer. Het gaat om kavel 31 (rode cirkel afbeelding). Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bena Horick BV. Alle opties zijn bespreekbaar dus kom gerust langs voor meer informatie. De voordelen: - Door kavelsplitsing bent u voordeliger uit. - U komt te wonen in een nieuwbouwwijk met groene uitloopgebieden. - U woont op 5 minuten afstand van de A2 en 10 minuten van de A67. Wilt u meer weten over bouwen in Ospel of mogelijk instappen voor de bouw van een twee-onder-één kap? Neem dan contact op met Bena Horick BV via ✉️hm.scheepers@gmail.com, 📞06-22846873 of kijk voor meer informatie op www.benahorick.nl. Delen? Graag 😉!

facebook.com

Loopt u al langer met het idee om uw eigen huis te bouwen🏡? Hebt u altijd al graag in een landelijke omgeving willen wonen op de grens van Brabant en Limburg? En op 5 minuten afstand van de A2 en 10 minuten van de A67🚗? Grijp dan nu uw kans. ✅ Plan Houwakker Vlut Ospel Op het plan Houwakker / Vlut in Ospel zijn nog bouwkavels te koop van 337 m2 tot 1798 m2. U kunt eindelijk uw droomhuis realiseren want u kunt volledig welstandvrij bouwen. Wilt u liever een kleiner kavel (starterswoning)? Kavelsplitsing is mogelijk. ✅ Bouwkavels Casseweg Ospel 3 ruime bouwkavels van 1.000 m2 te koop. ✅ Bouwkavels Kreijel Ospel Deze 4 bouwkavels van elk 1.000 m2 liggen op een steenworp afstand van het centrum van Ospel. Wilt u meer informatie over deze bouwkavels, kijk op ➡️ www.benahorick.nl of neem gerust contact met ons op. Bena Horick Bert Scheepers Kampersweg 3, 6035 PM Ospel 📞 Telefoon/Fax: 0495-631012 📞 Mobiel: 06-22846873 ✉️ E-mail: hm.scheepers@gmail.com

facebook.com

Photos from Bouwkavels Ospel - Bena Horick BV's post

De nieuwe borden zijn nu ook geplaatst! #bouwkavelsospel www.benahorick.nl

Photos from Bouwkavels Ospel - Bena Horick BV's post
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Bouwkavels Ospel - Bena Horick BV