Top Local Places

Camperplaats 't Haantje

Haantje 8, Odoornerveen, Netherlands
RV Park

Description

ad

Camperplaats ’t Haantje is fraai gelegen op de Hondsrug nabij Emmen (met o.a. Wildlands adventure Zoo) Het is een mooi beschut terrein met 30 plaatsen met een variatie in afscheidingen en ligging ten opzichte van de zon. De plaatsen variëren in lengte van 8 tot 15 meter. De breedte van de plaatsen varieert van 5,5 tot 7,75 meter. De verharding op de staanplaatsen is waterpas gelegd.
Voor iedere plaats is een 6A stroomaansluiting in de nabijheid. Er is vuilwaterafvoer, stortplaats voor toilet en tappunt voor drinkwater. In het toiletgebouw zin voldoende douches en toiletten en er zijn twee afwasplaatsen. Ook voor rolstoelgebruikers is het gebouw goed toegankelijk.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vanaf Goede Vrijdag, 30 maart, zijn wij weer geopend. Naast camperplaatsen hebben we ook nog "gewone" campingplaatsen. Graag tot ziens!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Het eerste seizoen camperplaats zit er op. Dank voor uw belangstelling en bezoek. In 2018 gaan we op goede vrijdag, 30 maart, weer open. Graag tot volgend seizoen!

facebook.com

facebook.com

Het was een prachtig Hemelvaart weekend. Op naar weer een lang weekend, Pinksteren!

facebook.com

facebook.com

Ook te vinden op campercontact! https://www.campercontact.com/nl/nederland/drenthe/het-haantje/54438/camperplaats-camperplaats-t-haantje.aspx?filter=|&src=as

facebook.com

Mooie plaatsen beschikbaar.

facebook.com

Bijna alle plaatsen te gebruiken...

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Camperplaats 't Haantje