Top Local Places

Food Jazz & DJ's

Overijsselhaven 131, Nieuwegein, Netherlands
Caterer

Description

ad

Dare to eat different

Food Jazz & DJ’s is een culinair evenementenbureau met een geheel eigen kijk op organisatie, gastronomie en muziek. Grote en kleine evenementen, recepties en huwelijksfeesten, wij zorgen voor het gehele traject.

Alles op elkaar afgestemd, één offerte, één contactpersoon en één factuur. De belangrijkste disciplines die bij de organisatie van een goed evenement horen hebben wij in huis: de culinaire invulling, de organisatie, de productie, de muzikale invulling en de ontwikkeling ervan.

Onze kracht is dat wij persoonlijk en transparant met u als opdrachtgever aan het werk gaan en gezamenlijk iets moois en onvergetelijks neerzetten. Techniek, gastronomie, organisatie en muziek gaan hand in hand en worden door het team van Food Jazz & DJ’s gesmeed tot een eindproduct dat origineel en eigentijds is. Een vertaalslag van uw wensen met de kennis en creativiteit van Food Jazz & DJ’s.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

We zijn er klaar voor! Dag 1 in het Holland Paviljoen van Best of Events in Dortmund. EventBranche NL #BOE2018 #events #catering #food #partners #connect met Lisa Smets

facebook.com

We hebben er al zin in, maar moeten nog een paar dagen wachten...dan is het team van Food Jazz Dj's weer te vinden op de horeca pleinen van DE modebeurs van Europa Modefabriek Tot dan!

facebook.com

Food Jazz Dj's staat volgende week op de best of Events 2018 in Dortmund in het Holland Paviljoen van de EventBranche NL #BOE2018. Je kunt ons gratis bezoeken Klik hier: http://www.eventbrancheduitsland.nl/beurstour.html

facebook.com

Het nieuwe jaar is begonnen. Het hele team van Food, Jazz & Dj's wenst u een gelukkig nieuwjaar toe! Al bezig met plannen, of een nieuw idee voor een evenement? Food, Jazz & Dj's helpt je er bij.

facebook.com

Creatief, professioneel en vooral heel erg lekker. Dat is de leidraad tijdens het proces bij Food, Jazz & Dj's. Alleen, of samen met jou bedenken we een twist, zodat onze smaakvolle gerechten ook heerlijk gepresenteerd worden!

facebook.com

Een kleine impressie van een bijzonder gezellige openingsborrel van onze fantastische nieuwe productiekeuken en kantoor. Dank aan alle aanwezigen en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Fijne Sinterklaas!

facebook.com

Lief team van mij, taco, Lisa en Paulus, dank voor deze fantastische avond. Een avond waarop we hebben kunnen laten zien waar we voor staan! Zonder jullie geen fjd 😉. Op naar 2018. Het jaar van de 8. Volgens de Chinezen het geluksgetal. En ik geloof erin. Voor iedereen volg onze Facebook en insta of pintrest voor een update van de avond. Lieve groet Joost Luitse

facebook.com

Terugblik op het Utrecht diner 2017 met succesvolle veilingopbrengst van 50.750 euro voor het mechanische kunstwerk van Charles Morgan Museum Speelklok. Onze culinaire bijdrage in beeld gebracht door Peter Paul van @Voorst tot Voorst fotografie. Waarvoor dank! Check voor uitgebreide fotoimpressie: https://nl.pinterest.com/FoodJazzDJs/utrecht-diner-2017/

facebook.com

Dank voor de fijne samenwerking #Fastned met Be My Guest

facebook.com

Regus opent haar nieuwe vestiging in Roermond, wat uiteraard een uiterst geschikt moment is voor een feestelijke #borrel! Samen proosten op de toekomst. #foodjazzdjs verzorgt én zorgt ervoor dat het wederom een feestje wordt. #daretoeatdifferent #meerdanalleencatering

facebook.com

We koken met verse producten van het seizoen! De seizoensoptie van dit kwartaal is een wildmenu met lekkere bites en een winters 4- gangen diner. Informeer naar de mogelijkheden via info@foodjazzdjs.nl. Wie weet koken we dit menu binnenkort bij jou op locatie.

facebook.com

De dagen worden kouder, maar de gezelligheid daardoor nog warmer! #Foodjazzdjs is druk bezig met de voorbereiding voor het #Utrechtdiner in Museum Speelklok. Tevens zijn we ook flink aan de slag met het #WalkingDinner voor Fastned.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Teampje Caaaaaaaaaaas!! #broodjessmeren #lekker #vroeg #foodjazzdjs

Teampje Caaaaaaaaaaas!! #broodjessmeren #lekker #vroeg #foodjazzdjs
@, instagram.com

Quiz

NEAR Food Jazz & DJ's