Top Local Places

Eventing Nuenen

Tasterschootsedijk, Nederwetten, Netherlands
Nonprofit Organization

Description

ad

Alle info, updates en nieuwtjes over Eventing Nuenen. Welke op 15 juli 2017 plaats gaat vinden, we starten deze dag bij Lincom Stables en aangrenzend bos.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wij krijgen na de eventingwedstrijd veel vragen rondom lessen of instructeurs. Wij werken samen met Vera Grevelink en Suzanne Bouten . Deze 2 dames zijn gekwalificeerd om les te mogen geven en hebben diverse locaties om les te kunnen geven. Mocht je dus nog lessen willen halen, is het het handigste om direct contact met hun op te nemen ipv via Eventing Nuenen.

facebook.com

We hebben een winnaar onder de vrijwilligers!!! Ewi Huizing is de winnares van de eventing les van Vera Grevelink! Neem even contact met ons op voor de verdere afspraken!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nog een kleine sfeerimpressie van de wedstrijddag gister.

facebook.com

Alle sponsoren van Eventing Nuenen , Wij danken jullie heel hartelijk voor jullie vertrouwen en medewerking ! Speciale dank voor de hoofdsponsoren , dankzij jullie hebben we dit kunnen organiseren ! DANK JULLIE WEL !

facebook.com

De uitslagen staan op startlijsten.nl en onze website. Bedankt voor de gezellige dag en een grote dank je wel aan al onze vrijwilligers, zonder jullie hulp was er geen evenement mogelijk geweest ! En een grote dank je wel aan Cor en Christy van der Linden van Lincom Stables voor hun gastvrijheid ! En natuurlijk de landeigenaren, bedankt voor jullie bereidheid dat we jullie grond mochten gebruiken voor onze hindernissen. Ruiters en grooms bedankt voor deze onvergetelijke dag !

facebook.com

Net nieuw lid geworden van de rijvereniging en direct met de eerste prijs naar huis ! Top Emma 👍

facebook.com

OdD heeft ook dit jaar weer prachtige foto's gemaakt! Vergeet niet even op zijn website te kijken of jij er tussen zit

facebook.com

Zonder vrijwilligers geen evenement. Alvast allemaal bedankt voor jullie inzet.

facebook.com

Inmiddels hebben vele combinaties de cross al afgelegd. Op dit moment zijn we bezig met B paarden. Succes allemaal!

facebook.com

De eerste uitslagen zijn bekend! Winnaars van de BB60 mogen hun prijzen ophalen bij het secretariaat. Gefeliciteerd allemaal!

facebook.com

Quiz