Top Local Places

Rob Olsthoorn Uitlijntechniek

Van Koppenweg, Naaldwijk, Netherlands
Cars
advertisement

Description

ad

Wij zijn gespecialiseerd in het uitlijnen van trucks en trailers. Met onze mobiele apparatuur werken we op alle locaties.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitlijnen van trucks en trailers. Met onze mobiele apparatuur kunnen we uitlijnen op alle locaties. Een correct uitgelijnde vrachtauto zorgt voor minder rolweerstand waardoor er brandstof wordt bespaard en de bandenslijtage wordt gereduceerd. Ook zorgt het voor betere rijeigenschappen.

Door onze ervaring weten we dat meer dan 75% van de trucks en trailers niet correct is uitgelijnd. Met als gevolg dat het brandstofverbruik van de vrachtwagen omhoog gaat, de banden sneller en onregelmatig slijten en er wordt meer CO2 en fijnstof geproduceerd.

Een voertuig dient uitgelijnd te worden bij een afwijkende bandenslijtage of na een reparatie aan bv. een veerblad, een stuurstang of fuseekogel. Een voertuig kan ook preventief worden uitgelijnd, om een besparing te realiseren.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Bij een mobiele uitlijnservice hoort ook een servicebus volledig in huisstijl. Prettig weekend!!!

facebook.com

Afgelopen week onder andere deze twee voertuigen uitgelijnd. Bij beide voertuigen was het nodig, omdat er een reparatie was uitgevoerd waar door de afstelling van de wielen negatief beïnvloed kan worden. Prettig weekend!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

www.robolsthoorn.nl

facebook.com

facebook.com

Een correct uitgelijnde vrachtauto zorgt voor minder rolweerstand waardoor er brandstof wordt bespaard en de bandenslijtage wordt gereduceerd. Ook zorgt het voor betere rijeigenschappen.

facebook.com

Recommended Before and After transformation