Top Local Places

De Heeren van Montfoort

Hoogstraat 41, Montfoort, Netherlands
Family Style Restaurant

Description

ad

De Gouden Leeuw heet vanaf heden De Heeren van Montfoort!  RESTAURANT
Een avond uit in restaurant De Heeren van Montfoort betekent een avond genieten van heerlijk eten in een sfeervol en prachtig monumentaal pand in hartje Montfoort.

Onze Franse keuken is geïnspireerd op invloeden uit de hele wereld. U heeft dan ook een uitgebreide keus uit "à la carte gerechten" en "verrassingsmenu's". Deze laatste zijn overheerlijke kleine gerechten van vlees, vis of groente. U geeft zelf aan waar u wel of niet van houd en de Chef kok presenteert u de meest verrukkelijke en verrassende gerechten.

Wilt u meer privacy tijdens het eten of wilt u met een groot gezelschap dineren? Dan kunt U terecht in één van onze aparte ruimtes. In deze ruimtes tafelt u in een rustige ambiance met familie, vrienden of bekenden.

Uiteraard schenken wij diverse mooie wijnen tijdens uw diner; op het gebied van wijnen bieden wij voor ieder wat wils; vanaf een heerlijke huiswijn tot de meest exclusieve wijnen.

Green Key
Green Key is hét internationale keurmerk dat staat voor duurzame bedrijfsvoering in de hospitality sector.
In maart 2016 is de Gouden Green Key is toegekend aan De Heeren van Montfoort.RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zaterdag 20 januari a.s. Hebben wij een open dag bij Kasteel Montfoort van 12.00-16.00 uur. Iedereen is van harte welkom voor een drankje en hapje en om onze vernieuwende locatie te bekijken!

facebook.com

Helaas heeft de dader zich nog niet gemeld! Hierbij duidelijker beelden. 1 persoon heeft een blauwe Nickelson jas aan!

facebook.com

Komen jullie ook?

facebook.com

Namens team de Heeren van Montfoort de beste wensen! Helaas is er wat schade aangericht bij ons wij geven je graag de gelegenheid om jezelf te melden anders zijn wij genoodzaakt er een zaak van te maken

facebook.com

Team de Heeren van Montfoort wenst jullie een gezellige sinterklaasavond! Nog geen plannen? Kom dineren bij ons!

facebook.com

We hebben nog een paar tafels beschikbaar voor de brunch en het diner tijdens 1ste en 2de Kerstdag. Live muziek en een bezoek van de Kerstman maken het compleet. Op onze website staan de arrangementen uitgebreid beschreven. www.deheerenvanmontfoort.nl. Kijk gerust of neem contact met ons op via 0348-471229 / info@deheerenvanmontfoort.nl, wij informeren u graag.

facebook.com

Cadeau tip! Geef een culinair cadeau aan uw dierbaren tijdens Sinterklaas. We hebben cadeaubonnen voor de lunch, hightea, highwine en het diner. Mooi ingepakt, voorzien van uw persoonlijke tekst zorgt dat het cadeau uniek is. Het team van De Heeren van Montfoort verzorgt graag de culinaire invulling. Wilt u een cadeaubon geven? Neem gerust contact met ons op 0348-471229 of info@deheerenvanmontfoort.nl.

facebook.com

Op 1e en 2e Kerstdag kunt u bij ons met vrienden/familie en geliefden genieten van onze kerstarrangementen. Passende live muziek zorgt voor de finishing touch Bezoek gerust onze website voor de gerechten, www.deheerenvanmontfoort.nl. Of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 0348-471229 / info@deheerenvanmontfoort.nl

facebook.com

facebook.com

Wij staan klaar. Tot vanmiddag!

facebook.com

Vandaag is onze prijswinnaar haar prijs in ontvangst komen nemen een 3 gangen menu van de chef voor 2 personen. Van harte gefeliciteerd! 🎉

facebook.com

Deze kinderen hadden geluk! Zij mochten de keukenbrigade helpen het dessert te maken 🍨🍧

facebook.com

Quiz