Top Local Places

ONASSIS

Lange Noord Str.14, Middelburg, Netherlands
Greek Restaurant

Description

ad

Onassis 'As greek as it gets' een begrip in Middelburg. Gastvrij, kwaliteit, sfeer en authentieke gerechten op zijn best!  ”Onassis As Greek as it Gets!

We kunnen u een heel mooi en lang verhaal vertellen over Onassis, maar dat doen we niet…. Wij vertellen geen ingewikkelde verhalen. Wij hebben geen ingewikkelde menukaart: het is Onassis, ‘As Greek as it gets!’. Simple as that! Oké, natuurlijk hebben we een paar heerlijke steaks op de kaart staan en serveren we van dinsdag t/m donderdag een aparte Mezedes (tapas) kaart.

En ja, het klopt inderdaad dat we ook van vrijdag t/m zondag verse landkip van onze rotisserie serveren. Onze vleesproducten zijn voorzien van een keurmerk: Greenious. Greenious staat voor vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dierenwelzijn en milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. En al onze  leveranciers zijn puur op kwaliteit gekozen en niet op prijs….

Wij hopen U vanavond met onze gastvrijheid, sprankelende sfeer, ‘Top Notch’ gestylde interieur én hoogwaardige kookkunsten, een mooie avond te mogen bezorgen!

Team Onassis

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

καντε ταγκ τον φιλο σας που θα τα ετρωγε ολα! 👥

facebook.com

Burger lover? Probeer eens onze Biftike- of Cheeseburger! 🙀 #onassisrestaurant #burger

facebook.com

Maak de zin af: ‘Food = Life, maar Onassis = …..’ 🤔😍

facebook.com

Voor de liefhebbers! 😍

facebook.com

HUNGRY? - Sorry voor deze beelden. Vanavond weer heerlijke vlees gerechten bij Onassis! 😍

facebook.com

Καλημέρα σας!

facebook.com

Het smaakt gewoon lekkerder als je het deelt met vrienden… ❤️

facebook.com

MOTTO - Work hard, play hard! ❤️

facebook.com

THE QUIZ 🤔 Speel mee met de ONASSIS quiz en win een diner voor twee. Deelname is exclusief voor fans van Onassis. Bij welk gerecht gebruiken wij Feta kaas? a) Moussaka b) Troja c) Gyros Afroditi Veel Succes!

facebook.com

Vanavond eten we Mix-grill met gyros, souvlaki, lamskotelet, souzouki, schnitzel, tzatziki, rijst en frietjes. Begin jij al te watertanden? #callasplateau #onassis #middelburg

facebook.com

Kleftiko, crispy filodeeg gevuld met lamsvlees, knoflook, champignons en fetakaas. Knapperig van buiten en ongelofelijk mals van binnen. Kun jij dit heerlijke ovengerecht weerstaan?

facebook.com

Je zal ons niet horen zeggen dat een foto als deze kunst is... maar lekker is het wel! #aanvallen #achillesspies

facebook.com

Quiz