Top Local Places

G Pellegrom vof

Bommelweg 8, Meteren, Netherlands
Local Business

Description

ad

Welkom bij G. Pellegrom V.O.F. Aannemings- & Verhuurbedrijf te Meteren


De firma Pellegrom is in de loop der jaren gespecialiseerd geraakt in het plaatsen van rioolstelsels / uitleggers / huisaansluitingen, stalen damwanden, houten damwanden, diverse beschoeiingen en dergelijke projecten op civiel of infra gebied.

Ook verhuren wij rioolploegen of ervaren rioolleggers, vakmannen GWW, stratenmakers, oppermannen. Mobiele graafmachines met overdruk (19ton) met machinist of midigraver (8ton) met machinist. of diverse andere machines met machinist.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Firma Pellegrom wenst ieder een fijne kerst, en een succesvol 2018

facebook.com

Deze week ook gestart met reconstructie parkeerplaatsen op Shell tankstation A2 'De Lucht' west i.o.v. Ballast-Nedam IPM.

facebook.com

Project in Utrecht. HOBAS buizen 700mm onder toekomstige Nieuwbouw Hoog Catharijne doorleggen tussen de boorpalen door, aansluiten op bestaand riool. En mofverbindingen trekvast gemaakt. Dit in opdracht voor firma Wallaard uit Noordeloos

facebook.com

Project Beellandpark Heesch. Omleggen transportleiding 1000mm in combinatie met een infiltratieriool. Ten behoeve van nieuwbouw op het bestaande tracé. Werkzaamheden uitgevoerd in opdracht van Langenhuizen Aanneming B.V. uit Loosbroek

facebook.com

Lidl Distributiecentrum Oosterhout, 6km riolering aanbrengen voor Van De Beeten. Klein rioleringswerk op distributiecentrum UPS Eindhoven.

facebook.com

In Augustus een mooi project uitgevoerd voor Blijleven Sloopwerken B.V. Blijleven is een van de meest innovatieve ondernemingen op het gebied van koppensnellen en betonbewerking. Wegens verhuizen naar een nieuwe locatie in Geldermalsen hebben wij de terreinverharding uitgevoerd. 500m1 riolering, ca. 1000 st betonplaten en ca. 1000m2 bestrating aangebracht. Dit in slechts 4 weken.

facebook.com

Reeds gestart met de reconstructie, van de wijk Philipsdorp, in Eindhoven. Hier breken wij de verhardingen op, vernieuwen we de riolering en maken we het grondwerk de komende anderhalf jaar.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

In Leidschendam zijn we sinds begin dit jaar aan het werk in winkelcentrum 'Leidsenhage'. Hier verrijst de komende jaren het grootste winkelcentrum van Nederland. Wij verzorgen hier de rioleringswerkzaamheden, in opdracht van Wallaard Noordeloos B.V. Hier wordt een gescheiden stelsel aangebracht, ook is er door ons een grote kruisput gebouwd in het werk. Na de bouwvak worden de werkzaamheden hervat.

facebook.com

Project bedrijventerrein Noord-West Rotterdam, i.o.v. Junior GWW/Van Boekel. Het plaatsen en aanvullen van het riool word onder sanerings condities uitgevoerd. De oude Rotterdamse havenslib bevat zware metalen. De slip uit de sleuf word afgevoerd naar een depot. Waar het bewerkt word met kalk, zodat het te verdichten valt. De slib word nu op een gelijke hoogte afgewerkt onder de rijbaan. Waarna er zand en menggranulaat word aangebracht. Dit alles word ondersteunt door onze eigen DLP'ers Met J.T. Bas Verhuur

facebook.com

Project Gorinchem, Jacob van der ulftstraat i.o.v A&M Infra BV met Martijn den Hartog

facebook.com

Quiz