Sports venue

Tennisstad van het Noorden

CONTACT

Timeline Photos

TOERNOOI NIEUWS Afgelopen week werd niet alleen het DJK gespeeld, er waren ook andere toernooien. Zo was er een jeugdtoernooi in Wezep. Hier speelde Tess van der Feen bij de ME t/m 14 jaar. Ze won alle wedstrijden overtuigend en behaalde dan ook de 1e plaats. Bij het G.S.T.C. speelden Isabelle Popma en Mattheo Knoop als enige MLTC’ers. Isabelle behaalde de 1e plaats in de DE4. Ook Mattheo Knoop deed goede zaken en behaalde samen met zijn dubbelpartner de 1e plaats in de HD3. In Dedemsvaart vond er ook een toernooi plaats. Arianne en Elles Zwart dubbelden samen in de DD6 en wonnen deze categorie. In de DE5 speelde Annemart Kleijn en behaalde de 1e plaats. In de DD3 deden Bianca Fijnheer en Melanie Haverkamp mee en behaalden de 1e plaats. Bastiaan van der Velde speelde in de HE8, maar zijn tegenstanders waren helaas net te goed. In de HE6 speelden Thomas van Maanen, Thijs Spliet en Bram Hinders. Thijs verloor in de halve finale van Thomas. Bram en Thomas speelden de finale tegen elkaar, waar Thomas als winnaar uit kwam. Thomas speelde samen met Annemart ook in de GD5. Na een zeer spannende finale wisten zij de eerste plaats te behalen. (Zie foto) In de HE5 speelden Daan Hinders en Thijs Spliet. Na de eerste ronde tegen elkaar te hebben gespeeld, kwam Daan in de finale terecht. In de HD3 speelden Danny Kleijn met oud-MLTC’er Sander Hoeve. Jordy Grit dubbelde daar ook mee. Beiden wisten ze helaas geen prijs te pakken. Er zijn dus weer heel wat prijzen gepakt, gefeliciteerd allemaal!!!

Afgelopen week werd het jaarlijks terugkerende DJK gespeeld. Dit jaar vond het plaats in Groningen en ook veel MLTC'ers gingen op pad richting Groningen en er werden ook een aantal prijzen behaald. Bij de allerjongste kinderen speelde Bink Vente mee namens MLTC en hij behaalde een knappe 4e plaats. Bij de JE-9 Oranje speelde zijn broer, Hille Vente. Bij de JE 10- Groen speelde Jort Jorna en hij behaalde een 3e plaats. Ynze Zeeman en Guus Huisman speelden bij de JE t/m 12. Ynze wist de poule te winnen, maar verloor helaas de kwartfinale. Vincent Schadee en Marek Klucovsky speelde bij de JE t/m 14 jaar. Marek verloor helaas zijn eerste wedstrijd. Vincent wist zijn eerste wedstrijd te winnen, maar moest helaas zijn meerdere erkennen in de uiteindelijke winnaar in de kwartfinale. Bij de JE t/m 16 jaar speelde Robin Grit en hij behaalde de 2e plaats. Michelle de Haan en Daphne Haverkamp speelden beide bij de ME t/m 16 jaar. Na een halve finale tegen elkaar werd Daphne Haverkamp 2e en Michelle de Haan 3e. Max Houkes kon helaas niet deelnemen aan het DJK vanwege een blessure, maar behaalde toch een prijs. Namelijk de prijs voor 'Beste Talent seizoen 2015-2016'. Allemaal gefeliciteerd!! Hieronder een foto van de prijswinnaars (m.u.v. Bink en Jort)

MLTC Clubweekend 18 en 19 juni 2016, geef je nu op!!

Op 18 en 19 juni organiseren MLTC en Breakpoint het 12e clubweekend! Een weekend vol leuke (tennis)activiteiten. We sluiten het weekend op zondag af met een vader/ouder kind toernooi. Het weekend is voor alle MLTC kinderen die op de basisschool zitten (en een zwemdiploma hebben). Geef je snel op!! De kosten voor het weekend zijn (net als voorheen) € 25,- inclusief eten, drinken en slapen op de club. Opgeven kan tot 15 juni door het inschrijfformulier in te vullen, of die gegevens te mailen naar mirjam_keeper@hotmail.com. Het inschrijfformulier vind je op de website: http://mltc.nl/nieuws/item/380-mltc-clubweekend-18-en-19-juni-2016-geef-je-nu-op

Toernooi Meppel Open 2016

MEPPEL OPEN 2016 De inschrijving voor het Meppel Open 2016 is nu geopend. Schrijf je in via: http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0B730E5D-9BF0-405D-9CD8-1DACAC769F1C