Top Local Places

Boer BV Meerkerk

Bordenweg 8, Meerkerk, Netherlands
Transportation Service

Description

ad

Boer BV Meerkerk: Kraanverhuur, Heiwerken en Hoogwerkerverhuur - www.boerbv.com - tel:0183-352747

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vandaag is onze nieuwe ministelling IHC Fundex CP25D aan het werk gegaan op z'n eerste klus! Op dit project in Sleeuwijk, gaan we 38 stalenbuispalen o273 heien. Voor meer informatie over deze ministelling kunt u terecht bij de afdeling heiwerken.

facebook.com

Gisteren in Rotterdam bij hotel New York de cijferplaten terug geplaatst met onze 52 meter hoogwerker met hulpkraan.

facebook.com

Even terug naar een klus die we mochten uitvoeren begin April. We mochten het hijswerk uitvoeren voor een klant die 2 transformators van 190 en 254 ton aangevoerd kreeg. De trafo's kwamen per schip aan in Andel, waar ze gelost moesten worden. Dit gebeurde met een (ingehuurde) 650 tons telekraan (Demag AC650 - Nederhoff) en een (ingehuurde) 500 tons telekraan (Demag AC500 - Wagenborg). Als eerste werd de 190 tons trafo gelost en geplaatst op een dieplader van Westdijk, welke de trafo naar de eindbestemming in Zaltbommel zou brengen. Dit bijzondere transport mocht pas vanaf 21 uur 's avonds gaan rijden. Onze eigen Scania met 85 t/m autolaadkraan werd ingezet om de draglineschotten uit het schip te hijsen en de spreider te vervoeren naar Zaltbommel. In Zaltbommel stond onze eigen 400 tons telekraan (Liebherr LTM1400-7.1) klaar, samen met een (ingehuurde) 500 tonner (Liebherr LTM1500-8.1 - Barneveldse KraanVerhuur. Nadat de eerste trafo is gelost, werd het kunstje herhaald met de 254 tons trafo!

facebook.com

Onlangs mochten we in Den Bosch een mooie klus uitvoeren! Een transformatorhuis van 19 ton moest geplaatst worden bij een voormalig klooster aan de Sint Janssingel, in het oude (niet al te ruime) centrum van Den Bosch! Een ideale klus voor de Liebherr LTC!(1050-3.1 met Variobase /variabele afstempeling) De behuizing werd aangevoerd op een semi-dieplader. Omdat die niet de nauwe straten in kon, werd de behuizing met de kraan overgeplaatst op een bakwagen. De kraan werd verplaatst naar de Sint Janssingel, waarop de bakwagen volgde. Om de kraan op volle breedte te stempelen, moesten we de rechterzijde van de kraan stempelen door een garagedeur en een tuindeur, zo kon aan de linkerkant van de kraan het ballast mooi langs een woning/lantaarn zwenken. De bumper werd van de kraan afgenomen, zodat de kraan over de voorzijde de 19 tons behuizing van de bakwagen kon pakken. Met de behuizing kwam de kraan tot een meter of 7 vlucht, alleen moest de behuizing nog een meter of 6 verder komen te staan! Dit hebben we gedaan met onze rollers. (geschikt tot 40t)

facebook.com

Heiwerk te Hardinxveld, hier mochten we buispalen slaan en storten voor een brughoofd!

facebook.com

Onlangs is onze nieuwe Volvo FM met 35 meter Multitel hoogwerker afgeleverd! Deze nieuwe auto vervangt de Scania met 35m Multitel hoogwerker. Nog even de laatste dingetjes opbouwen en dan kan 'ie op stap. Voor meer informatie, vraag er 's naar bij de planning kraanverhuur!

facebook.com

facebook.com

Vandaag hijsen we een intrekboog waterleiding in Maassluis met behulp van 10! Boer telekranen!

facebook.com

Afgelopen zaterdag stonden we met de Volvo FM540 met Nooteboom 2bed5 dieplader op de opendag van Nooteboom Trailers in Wijchen, dit omdat Nooteboom dit jaar 135 jaar bestaat!

facebook.com

Mooi project in Dordrecht, ruim 2800 palen met 3 heistellingen!

facebook.com

Even een paar actiefoto's van de ministellingen!

facebook.com

** Uitslag LIKE actie ** En de winnaar van de LIKE actie is geworden.... Jacob de Winter !!! Gefeliciteerd met de Lego heistelling Junttan PM-x24 ! Iedereen bedankt voor het mee doen. Jacob, stuur ons een privé berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Dikke volvo

Dikke volvo
@, instagram.com

@, instagram.com

@, instagram.com

Quiz