RKVVL/Polaris

Negenputruwe 5, Maastricht, Netherlands
Sports Club

Voetbalvereniging RKVVL/Polaris Voetbalclub

Spelers van RKVVL/Polaris onder 11 jaar opgelet!. Op 22 november 2017 vindt vanaf 14.00 uur weer onze jaarlijkse Pietenbingo plaats met mooie prijzen. Deelname is gratis en alleen voor spelende leden. Er wordt gezorgd voor hapje en drankje. Geef je tijdig op aan de trainer/trainster of via activiteiten2015@gmail.com. Tot dan!

Hmmm smullen bij RKVVL/Polaris. Noteer 18 november alvast in je agenda en vergeet je niet van te voren op te geven aan de bar.

Op een zonnige najaarsdag speelde JO17-3 de bekerwedstrijd tegen Leonidas JO17-1. Vooraf werd al gespeculeerd hoe groot de nederlaag van RKVVL/Polaris zou zijn. Leonidas speelt immers 2 klassen hoger. De wedstrijd begon iets later vanwege een scheidsrechterswijziging. Leonidas nam het initiatief en kreeg dotten van kansen. Maar of de uitstekende RKVVL/Polaris doelman hield alles tegen of paal/lat verhinderde dit. Het had al 0-5 kunnen staan als de Leonidas mannen beter met de kansen omgegaan waren. En ja dan kan een wedstrijd heel anders verlopen. Op het einde van de eerste helft schoot een Leonidas verdediger de bal verkeerd terug. Hij had niet gezien dat de doelman al zijn goal verlaten had. Deze werd hierdoor mooi gepasseerd en alleen de meelopende RKVVL/Polaris aanvaller hoefde nog maar het laatste tikje te geven. Een verrassende tussenstand 1-0 bij rust. Na rust drong Leonidas meteen aan. Het werd al snel 1-1 en dan denk je dat de Leonidas mannen doordrukken. Maar vandaag waren ze meer tegen zichzelf als tegen RKVVL/Polaris aan het voetballen. Bij een knullig balverlies kreeg RKVVL/Polaris de bal en schoot een RKVVL/Polaris speler heel verrassend de bal in de verre hoek. Een hele mooie, maar ook verrassende goal. Even later werd het weer 2-2. Terwijl ze zich op het veld al aan het afvragen waren of er penalty's genomen moeten worden, kwam RKVVL/Polaris bij een nieuwe uitbraak opnieuw op voorsprong. Hierna gingen de kopjes bij Leonidas omlaag. RKVVL/Polaris gaf niets meer weg en gaf alles wat ze hadden. RKVVL/Polaris JO17-3 heeft als team gevoetbald en hiermee het verschil gemaakt. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af en bekert JO17-3 verder. Chapeau heren, een knappe prestatie. Zo zie je maar weer wat je met teamgeest kunt bereiken.