Top Local Places

Albert Heijn Helmstraat Maastricht

Helmstraat 4-6, Maastricht, Netherlands
Shopping & Retail

Description

ad

Supermarkt in Hartje Maastricht

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Uw Albert Heijn ondersteund veel plaatselijke verenigingen, zo wordt er vanavond gekiend bij Harmonie Heer Vooruit en wij stelden 2 goed gevulde tassen ter beschikking.

facebook.com

Het is vandaag bananendag! We hebben daarom een handige pel-tip voor je: doe zoals een aap. Knijp met twee vingers in de onderkant en de schil springt vanzelf open. 🐒

facebook.com

Oh là là ... geef je borrel een Frans accent! Geniet van 25% korting op diverse Franse borrelhapjes. Bon appétit!

facebook.com

We hebben nu een nog breder assortiment met alcoholvrije bieren en bieren met een laag alcoholpercentage. Heerlijk voor een zomerse borrel of gewoon voor thuis voor de buis. Proost! 🍻😄

facebook.com

Sinds afgelopen maandag hebben wij een gehele nieuwe bier en speciaal bier worp. Bij speciaal bier is naast elke schapsticker een zogenaamde bier informatie kaart te vinden over smaak en bij welk gerecht u dit biertje kunt drinken. Like en deel dit bericht en maak kans op deze gevulde bier mand(exclusief mannen)! Proost en tot ziens in de helmstraat!

facebook.com

Onze biologische mozzarella én buffelmozzarella zijn als beste getest. Heerlijk voor op de Italiaanse borrelplank en deze week is de buffelmozzarella met 30% korting. 🇮🇹

facebook.com

Medewerkers en klanten maken de winkel, We hebben een klant die tevens hobbyfotograaf is, is is erg gecharmeerd van onze AGF afdeling ( wie niet!) en plaatste een foto van onze afdeling in Google maps.. meer dan 50.000 views van all over the world.. Maastricht en zo'n klanten dat gun je jezelf!

facebook.com

Hiep Hiep AH! Onze AH Verse Pureersoep heeft de prijs 'Goede Voeding 2018' gewonnen, daar zijn wij best een beetje trots op. Welke is volgens jou het lekkerst?

facebook.com

facebook.com

¡Hola! Maak een uitstapje naar heerlijk gekruide Spaanse worst en kaasjes die precies zo smaken als in de tapasbar. Alleen deze week met 30% korting.

facebook.com

Deze weken staan in het teken van Borrelhapjes, afgelopen week hebben onze buurtbewoners, al kunnen "voorproeven" op hun buurtborrel. Overigens zijn wij vandaag van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Fijne 2e Paasdag.

facebook.com

Onze AH Leverworst is volgens het Algemeen Dagblad gekozen tot de lekkerste leverworst. Heerlijk als broodbeleg, voor op de borrelplank en voor de vrijmibo. Waar eet jij 'm bij?

facebook.com

Quiz

NEAR Albert Heijn Helmstraat Maastricht