Top Local Places

WellActief, Beweeg en Adviescentrum

Postweg 2, Lunteren, Netherlands
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

WellActief (voorheen genaamd:Cardio Fitness Centrum Lunteren) is gevestigd aan de Postweg 2 te Lunteren.  Bezoek onze website: www.wellactief.nl Beweeg en Adviescentrum

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ook omroep Flevoland heeft onze startserie gefilmd: gorilla's om 11.30 uur met Geert, Chris, Janka, Bas, Jeroen, Gerard, Anouk, Erwin en Rina, Sharon en Jaline, Paul en Linda. In beeld op 2.20 min, rond 7 min en vol in beeld op 9.10 min. Mooie terugblik.

facebook.com

Super geslaagde dag. Allemaal finish gehaald. Top gedaan

facebook.com

Sportieve topprestaties leveren in één seconde Lunteren, 14 september 2017, In de nacht van 28 op 29 oktober wordt er bij ons een Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om ’s nachts, tijdens het ingaan van de wintertijd, met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. De Wintertijd Challenge is één van de grootste sportieve goede doelen acties in Nederland. Het is echt uniek, daar moet je aan meedoen. Nergens anders wordt er in 1 seconde, plus het uur winst door het verzetten van de klok, zo’n grote sportieve prestatie neergezet. Dit is het enige moment in het jaar dat er tijd gewonnen kan worden voor kinderen met een spierziekte. Programma en inschrijven: De WellActieve Gauntlet by Night. Ga naar www.winterchallenge.nl, zoek op Lunteren of WellActieve Gauntlet en druk dan op de knop IK DOE MEE! vul dan de gegevens in en promoot jezelf bij familie, vrienden en collega's. Doe je niet mee druk dan op de knop IK DONEER GELIJK en steun zo onze challenge. Kijk voor een impressie op: https://evenementen.wellactief.nl/wintertijd-challenge-2015-2/ Kom je bed uit en DOE MEE. Het wordt een bijzondere nacht ;-) WellActieve groet, Team WellActief

facebook.com

facebook.com

Slap...blijf je bij ons zeker niet! Omdat we samen trainen voor een WOW-figuur. Doe jij mee? Geen smoesjes! Dus sportschoenen aan en kom van die bank af! We kijken ernaar uit om je te zien.

facebook.com

De geluksloten van het fitness kwartet zijn getrokken. De prijswinnaars zijn: Jack Laurs, Astrid Floor, Erwin Boogert, Eduard Vonk en Joanne van de Pol. Van harte gefeliciteerd. Iedereen bedankt voor jullie sportieve deelname. Namens team WellActief, Paul en Linda.

facebook.com

Morgenvroeg om 11.00 uur de loterij van het fitness kwartet. Er worden 5 prijzen weggegeven. De vaas is aardig gevuld en we zijn trots op jullie sportieve inzet. Wie gaan de prijzen winnen ??

facebook.com

17/8 Sint Juttemis Druk, druk, druk… Vandaag overwerken… Morgen is Jantje jarig… En van 't weekend komt tante Truus op bezoek… Dan heb ik toch geen tijd om te sporten? Klopt. Maar heb je niet af en toe wat tijd voor jezelf nodig? Tijd voor je lichaam. Want dat is uiteindelijk toch je meest waardevolle bezit. Wacht daarom niet tot Sint Juttemis en je zult merken dat elke seconde de moeite waard is. Pak nu de telefoon en meld je aan via 0318-487344!

facebook.com

15/8 Relaxation Day Na inspanning volgt ontspanning! Rustig aan ... adem, en ontspan. Relaxation Day is de dag van de rust. Als je het geluk hebt om deze dag vrij te zijn, zorg dan goed voor jezelf. Lees een boek, kijk een film, maak een lange wandeling, doe een yoga oefening of doe een dutje. Het maakt niet uit waar je voor kiest, alles staat in het teken van ontspanning. Happy Relaxation Day!

facebook.com

De kaarten zijn geschud. Er wordt nog (well)actief geruild om een fitness kwartet bij elkaar te krijgen. De trekking is vrijdag 18 augustus om 11.00 uur na de short cycle les. Tot dan kunnen nog kaarten worden ingeleverd. Goed weekend allemaal en bedankt voor jullie sportieve inzet deze week. Team WellActief

facebook.com

10/8 Mud Masters Training in de stromende regen. Petje af voor de deelnemers. Super goed bezig.

facebook.com

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

@andykaasie bedankt voor de les! Sportschool bezocht.. #lunteren #lekkertoch #gym #fit #fitness

@andykaasie bedankt voor de les!  Sportschool bezocht.. #lunteren #lekkertoch #gym #fit #fitness
@, instagram.com

Sportschooltje bezocht.. #lunteren #lekkertoch #gym #fit #fitness @formaggi bedankt voor de les 💪🏻

Sportschooltje bezocht.. #lunteren #lekkertoch #gym #fit #fitness @formaggi bedankt voor de les 💪🏻
@, instagram.com

Quiz